Toysdaily 玩具日報

查看: 5087|回復: 10

[分享討論] 重投模型懷抱 + 怨念物入手 - HUCKEBEIN BOXER

大大話話有十幾年冇切模型了, 一路都係玩FIGURE 為主,
人大咗好難的起心肝一晚切2個鐘,切幾日先切起一副。

聖誕時有家人送左副AGE O既HG俾個6歲細路,佢當然唔識切LA,我唯有出手幫佢切左半晚,發現家下D關節分色好左好Q多,
心郁郁想入返幾副切下:35:

於是入左心儀己久O既MGS REX(本身FANS但3A太貴)
但係以我生疏左10年O既手藝又點敢切佢呢,於是先入左HG AGE-FX練習下(都只係識素組+將會滲線,最多會噴消光)
,邊切邊讚,果然係好物; 但進度好慢,切左2晚先得半身。。

今日收到多年O既怨念物俾自己當生日禮物--

太珍貴唔敢亂O黎,唔知幾時先切好:55:
加埋佢就可以重現TV O既EXBIEN BOXER∼
期待大大的成品分享
恭喜重投模型懷抱~~~~
曉擊霸BOXER……:$
已停產絕版,有時感到砌又不是,不砌又不是:60:
其實我也在找,但實在接受不了現在的價位。
絕版貨:79::79::79:好後悔當年無買
welcome :77:

i'm koto's fan:36:
我都有好多絕哂版既機戰模型,奈何技術所限,真係唔敢砌.
呢盒絕版嘢當年五百多啲啲買咗, 到而家都係仲供奉緊, 有時除咗絕版之外, 係要有由開盒就一口氣完成佢嘅動力, 好多時呢個動力就係一出即買即開工先有, 一放低三幾日又或者砌砌下有工作纏住停下就停, 再有返動力就係當有死線出現嗰陣
BOXER真係正~~~ 不過小弟比較想要幾年前出o既SD HUCKEBEIN BOXER匙扣多D
BOXER真係正~~~ 不過小弟比較想要幾年前出o既SD HUCKEBEIN BOXER匙扣多D
Squall 發表於 19-1-2013 10:31 AM

哈哈
呢隻?
this boxer is very good~~~~~~~~~
哈哈
呢隻?
terencedull 發表於 19-1-2013 10:49 AM

正是!!:handshake: