Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: AIRU

[機戰系] 壽屋 - 金輪法王

回復  AIRU

maybe two bedrooms, & he sleeps at living room
ygat2005 發表於 19-1-2013 02:33 PM

這不是「倉庫番」嗎:DD
完來已經出左 唔知有冇Ching
仲見到出面有新古蘭修呢thx:30:?
完來已經出左 唔知有冇Ching
仲見到出面有新古蘭修呢thx?
gandamyear 發表於 20-1-2013 05:54 AM

也許你已遲一步了,但你可以試在偏門地區找找。
我覺得「蒸粉」該在近日到貨,
因為買的當日不見其有,這幾天你多到「蒸粉」打圈吧。
回復 18# AIRU

唯有多出去睇睇好了 感謝ching:50:
回復 18# AIRU

謝謝師兄!
回復 7# AIRU

本人都有差不多十盒MG未砌,全是初出的幾款,由高達起,最後一盒買的好似係MK II定GP02..近兩三年前時代開倉見平先再買30周年版渣古VER2.0同強人..有點遺憾當無在特價時無買太空坦克..現在好貴...:31:
也許你已遲一步了,但你可以試在偏門地區找找。
我覺得「蒸粉」該在近日到貨,
因為買的當日不見其有, ...
AIRU 發表於 20-1-2013 08:01 AM

"粉"我DAY1有問過, 佢話無現貨啊

隻野假組左一半, 個盒好大...隻野好細...    用BANDAI標準去度, 佢D夾口真係多得過火...:69:
半金牛既價錢, 我個人認為唔係好底買, 等報告算!!:71:
偶然行街見到,即刻比錢..等左佢10幾年
偶然行街見到,即刻比錢..等左佢10幾年
老實人 發表於 21-1-2013 09:50 PM

合自己就即下槌,毋須思考免後悔。