Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2013年 5月 S.H.F ironman mark VI & War-machine

SHF高少少(pic from Japan site)
redfish 發表於 30-5-2013 06:11 PM

睇落吾差  吾會企到咩黎咩去
唔知呢幾日有冇,後悔只訂了MARK6!

請問一下, 有無師兄收到孤仔電話叫去拎貨?:50:
(p.s. 第一批, 一月尾時訂)
請問一下, 有無師兄收到孤仔電話叫去拎貨?
(p.s. 第一批, 一月尾時訂)
aol 發表於 30-5-2013 08:15 PM

我同巴打你一樣,第一批同一月尾訂,未收到電話:42:
有無大大收到精口口口電話,佢一開訂,我就訂,幾時有呢?:sad:
姑仔訂,排頭十個,下晝收電話,已拎!
回復 171# anowyc

無圖你話拎左隻一比一都得啦 (講笑) :p
姑仔訂,排頭十個,下晝收電話,已拎!
anowyc 發表於 30-5-2013 09:29 PM

我排第12:@, 咁我聽日點都去返一轉孤仔
我喺九龍灣孤仔訂,會唔會兇多吉少:cool:
吾好意思,孤仔即係係邊度呀?新仔—名!{:1_198:}
尋日中午老闆同我講有貨番,
以為一定冇走雞, 點知番到mark 6 & WM 各一:cool:
排都未排到我:cool:

日本玩家REVIEW
http://blog.livedoor.jp/hacchaka/archives/51880280.html
http://kr-ktof.ldblog.jp/archives/7148861.html
SHF高少少(pic from Japan site)
redfish 發表於 30-5-2013 06:11 PM

咁睇42好靚!
洗唔洗凶多吉少咁誇張?訂咗你荒無得比你咩!
玩遲一兩日姐
我都訂咗,睇mk6造型,仍然係好古怪,大脾真係好唔得,似壓偏咗的MS, 紅色係靚,不過Mk6應該是鮮紅,而不是瘀血色, 可動佢係無敵,可惜造型完全走哂樣
回復 179# avengers2012

『訂咗你荒無得比你咩』
睇嚟師兄冇中過黑店,恭喜你 :o