Toysdaily 玩具日報

查看: 16608|回復: 46

[玩具攝影] SHF 聖鬥士星矢OMEGA - 天馬座光牙~

聖鬥士星矢OMEGA - 光牙屬SHF系列第一彈推出, 身為主角天馬座當然要打頭炮啦......:) 雖然已推出一段時間, 但可惜OMEGA在HK名氣真的十分有限, 故此銷售未如理想, 本想等到合理價錢先入手, 但機緣巧合之下用到超.......................筍嘅價錢入手, 所以到現在先出post呢~:43:
其實以咁正嘅價錢入手真的感到十分抵玩呢........雖然沒有什麼特效配件, 但其以動畫中接近完美嘅還原度設定推出至SHF中, 真的唔錯呢~ 可動當然沒有問題啦.......以咁正價錢入手真的沒有什麼挑剔呀........正!!:$

聖鬥士星矢OMEGA第一彈 - 天馬座光牙~

SHF OMEGA BOXART設定~

包裝內所有配件~

主體光牙素體前後模樣~

光牙近鏡特寫~

胸口, 手及腳都有聖衣石特徵~

配有沒帶頭罩嘅髮件~

招牌必殺技pose - 天馬閃光拳~

當然亦有天馬座成名絕技 - 天馬流星拳啦!!!

附有開口表情~

還有咬緊牙齒表情~

單腳踢亦沒有難度~

天馬座 - 光牙!!!!!

以筍價入手, 非常抵玩呢~:)

Thx ! Good photos
Thx ! Good photos
玩具日報記者 發表於 17-1-2013 09:37 PM

好快手呀.............謝謝支持~:77:
支持 + 十卜 :61:
十卜 十卜~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 50 very good
支持 + 十卜
sumissum 發表於 17-1-2013 09:49 PM

THX, SUM有冇入到蟹仔呀......:?
十卜 十卜~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 50 very good
S20081997 發表於 17-1-2013 10:08 PM

S爸, 呢隻抵玩到爆呀...............:34:
S爸, 呢隻抵玩到爆呀...............
ray文 發表於 17-1-2013 10:25 PM

yes , I am waiting for 20
THX, SUM有冇入到蟹仔呀......
ray文 發表於 17-1-2013 10:24 PM

我無訂到呀最終,我等4月現貨:43:
S20081997 發表於 17-1-2013 10:33 PM

:56: 20...........................
其實我好耐之前就有諗過星矢出SHF既話一定會好好玩...
但係最後出既係光牙唔係星矢...
如果呢條LINE未死既話可能會買返隻女角返黎既...:31:
聖鬥士星矢OMEGA - 光牙屬SHF系列第一彈推出, 身為主角天馬座當然要打頭炮啦...... 雖然已推出一段時間,  ...
ray文 發表於 17-1-2013 09:35 PM

超.......................筍價是否勤力昆蟲出那個筍價??
S20081997 發表於 17-1-2013 10:33 PM

咁你真係要等喇............:(
我無訂到呀最終,我等4月現貨
sumissum 發表於 17-1-2013 11:01 PM

:Q..........截咗喇.........
20...........................
sumissum 發表於 17-1-2013 11:01 PM

相信機會好微喇........:oh: