Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 遲來的 Marvel Universe 2013 --- Series 3 報告

回復  gumng

可唔可以pm我邊度入ar~
lokia 發表於 18-1-2013 03:34 PM

想入埋nighthawk , PM me too please
其實Puck佢自身有咩能力架?? :?

50/50,Thor係Asgardian既最強戰士,而Hercules就係Olympian既最強戰士
同Thor一樣有能夠同Hulk或Se ...
Devil_Fudou 發表於 18-1-2013 04:47 PM
其實Puck佢自身有咩能力架??
lokia 發表於 18-1-2013 08:45 AM

Puck雖然係矮細,但都係比常人快少少同大力少少。  但最主要係其皮膚尤如橡膠一樣, 打上其敏感度, 就可以好似一嗰彈彈波彈嚟彈去.  所以先叫 Puck (冰上曲棍球嗰舊橡皮圓盤)

Puck 仲有第二個意思, 就係小精靈,  (仲夏夜之夢, Berserk 都有Puck呢種小精靈,).

順便一提, 嗰隻雀係Snowbird.  

可以變其他動物, 飛行, 看回過去等嘅印第安族嘅聖靈
Puck雖然係矮細,但都係比常人快少少同大力少少。  但最主要係其皮膚尤如橡膠一樣, 打上其敏感度, ...
Duraxyll 發表於 18-1-2013 10:17 PM

多謝解答,~~ 我又識多個HERO LA~~:77:
Puck雖然係矮細,但都係比常人快少少同大力少少。  但最主要係其皮膚尤如橡膠一樣, 打上其敏感度, ...
Duraxyll 發表於 18-1-2013 10:17 PM

噤㸃解網上d人話nighthawk是marvel batmen?
噤㸃解網上d人話nighthawk是marvel batmen?
avengers2012 發表於 18-1-2013 09:42 AM

呢個有排寫, 聽朝一定趕到稿比你, 一次過滿足到兩個願望tim.
wa.....正呀! 期待DurazyII兄的介紹!
回復 13# gumng
我能等一個全新body, 只是時間問題:36:
50/50,Thor係Asgardian既最強戰士,而Hercules就係Olympian既最強戰士
同Thor一樣有能夠同Hulk或Se ...
Devil_Fudou 發表於 18-1-2013 04:47 PM

有能夠同Hulk或Sentry對衡既力量, 真係幾勁!!
即係佢細佬戰神Ares都唔差得去邊WOR!
回復  gumng

yes 1st one is better but no toys ma....i bought HT barney ross though...

this is ...
Grimlock 發表於 18-1-2013 03:23 PM

係 Diamond Select 唔係 NECA, 已經出咗1魚多DD
有能夠同Hulk或Sentry對衡既力量, 真係幾勁!!
即係佢細佬戰神Ares都唔差得去邊WOR!
gumng 發表於 18-1-2013 10:23 AM

當然啦~ 做得God of War,實力當然唔會差

Puck 原來係忠架,等我仲以為佢係奸角。

又一高手現身, THX 詳盡介紹!!

RTML 今天HK派貨, 希望有朋友出 REPORT 介紹!!
最後那個小個子的關節設置簡直就是在玩弄大夥的感情~~單賣的話肯定滯銷
Hercules沒有轉動腰,略為遺憾~~
天使的賣點就是翅膀了~~
最後那個小個子的關節設置簡直就是在玩弄大夥的感情~~單賣的話肯定滯銷
Hercules沒有轉動腰,略為遺憾~~
...
kingraider 發表於 19-1-2013 11:21 PM

PUCK單賣的話肯定滯銷, 完全同意!!
不過我都係單買, 為儲角色而入.......