Toysdaily 玩具日報

查看: 4809|回復: 14

[個人收藏] 新入 ZCWO New York Police Gregory

這隻紐約警察很多裝備,手槍、手扣、警棍、電筒、鋼筆、胡椒噴霧、對講機、彈夾、電池。不過一拆盒就發現頂警帽軟林林,同 HOTTOYS 小丑警察那頂差很遠,所以自己加硬卡紙整靚帽形,手機劣圖請多多指教。
本來買這隻是為了套衫同裝備,但原來頭雕都很靚、很細緻,不過唔知佢係邊個,覺得有D似白蘭斯(法國那個)。

我都想買黎組robin,師兄幾錢邊到入呀?
頭係疑 似DR House 醫神
我都入左隻組robin. 喺皆旺
我都想買黎組robin,師兄幾錢邊到入呀?
batmanbruce 發表於 16-1-2013 10:23 AM

我都係皆旺入,$76X
我都係皆旺入,$76X
dewback 發表於 16-1-2013 11:48 AM

呢個價再加個 robin 頭, 已經成十魚了~
呢個價再加個 robin 頭, 已經成十魚了~
coltrane 發表於 16-1-2013 11:55 AM

不過用呢隻俾用 T-1000 平,同埋 T-1000 是左手搶袋,呢隻 GREGORY 同 JOHN BLAKE 一樣用右手,準確o的。
不過用呢隻俾用 T-1000 平,同埋 T-1000 是左手搶袋,呢隻 GREGORY 同 JOHN BLAKE 一樣用右手,準確o的 ...
dewback 發表於 16-1-2013 11:58 AM

個 NYPO 外套同你張圖似咩?
老實講,zcwo早前無褸個款LAPD同T-1000小弟都有,HT大勝。

ZC素體腳軟,同埋個素體係SLIM BODY,組JOHN BLAKE會好怪。

加上睇師兄嘅相,件警察外套都好一般......
ZC:

HT:

ZC:
catcat 發表於 16-1-2013 12:34 PM

請問貓兄知否之前市面係咪出過Robin著既葛咸城差佬衫連風褸? 因為我而家都係用T1000黎配Robin頭, 但係佢套制服係LA既, 兼且係無風褸......:42:
回復 5# dewback

thanks info~
請問貓兄知否之前市面係咪出過Robin著既葛咸城差佬衫連風褸? 因為我而家都係用T1000黎配Robin頭, 但係佢套 ...
toms110 發表於 16-1-2013 12:40 PM

未有廠出過GCPD.....

T-1000咪有風褸囉,夾到絕。

未有廠出過GCPD.....

T-1000咪有風褸囉,夾到絕。
catcat 發表於 16-1-2013 01:06 PM

:71::71::71: