Toysdaily 玩具日報

查看: 12708|回復: 19

[個人收藏] 能實現的 1/1 童年夢... EX 柔王丸 ver. 2

幾年前冇買初版, 一路都係得個恨字, 今年年頭話會再版, 諗都唔諗, 價錢睇都唔睇, 就即刻落 order!

個個都鬧個舊版呢樣果樣, 又話易難, 又話新版冇柔道袍, 又話等插水... 但我一於少理, 照即刻訂! 因為有愛! ^0^

黎個 close up, D detail 位靚到冇朋友!

可惜可動低&#21655;D 同只得兩對手掌... >_< 但係條 champion belt 型到呀!

細落時睇完漫週後就中晒模型神童 3四郎! 之後亞視仲做埋 TV 版! 真係感動到爆! 點解當年既亞視咁受人愛戴! 而家就咁 PK!!!

唔講咁多, 黎 D 浦士相先 ^_^

更要黎個李小龍 side kick!

再黎個&#40100;&#40060;返身加倒掛金鉤先! 好鬼驚個 stand 頂唔順...

個 knee 關節可以有大 D 的 angle 就好喇! 不過動作唔咁咁大, 因為好驚刮花 D 油...

再黎張招牌出拳相

然後到 OP 裹面既雙腳飛踢!

試下黎個拉打 kick 先, 不過個膝關節 limit 左, 搞到唔係好自然...

試下呢個角度會唔會好 D? 影完呢批相後, 已發現有幾處花左啦!!! >_<

有柔王丸就更係要有櫻姬啦! BTW, 我就漫畫版同動畫版都鍾意!
一睇你擺 pose 就知你係柔王丸 Fans 啦!!!

支持!!!!:71:
柔王丸:$

Support
我都一早order, 今次qc完全收貨:71:
Looks great. Love the last pic. :71:
呢隻定大膠果隻先係1比1??????
呢隻唔到1/1......但真心正。。。心郁中
柔王丸! 真令人懷緬當年! 故事也好有意思!
好正呀................好毒呀.....:D
幾年前冇買初版, 一路都係得個恨字, 今年年頭話會再版, 諗都唔諗, 價錢睇都唔睇, 就即刻落 order!

個個都 ...
hondacl7 發表於 15-1-2013 03:00 PM

支持呀!正:love:
Congratulation my friend! :77:

Seems good for it and I will consider to get it.  :shy:
我都買了,非常滿意。現在個個都沒問題,這次EX合金的QC簡直是奇跡。
呢隻唔到1/1......但真心正。。。心郁中
montin522 發表於 15-1-2013 07:00 PM

唔係 1/1 咩! 等我仲一箱情願以為係潻...:60:

Congratulation my friend!

Seems good for it and I will consider to get it.
Douglas.M.Saint 發表於 15-1-2013 08:38 PM

德哥乜會有你唔買的玩具架咩! 買啦! 買啦!  :57:
德哥乜會有你唔買的玩具架咩! 買啦! 買啦 ...
hondacl7 發表於 15-1-2013 11:07 PM

Yes... Gal and human figures... :shy:
Yes... Gal and human figures...
Douglas.M.Saint 發表於 15-1-2013 11:14 PM

You meant Mary...:35: