Toysdaily 玩具日報

[詢問] 請問有沒有師兄係精x訂左四葉妹妹扭蛋vol.1係重未有貨取∼?

之前係x品訂左四葉妹妹扭蛋第一集,眼見各大玩具店都有貨返,為何自己訂左還未收到通知取貨呢?之後就係精xfacebook留言詢問,點知等左一星期都無人回覆∼心諗唔通真係世界末日,精xd人死晒∼?好啦!咁本人就親身出旺角訂購既分店親口詢問一下店員啦!店員就好隨口咁答左句就快有了,心諗就信多你一次,最後結果不用我多說都知係了無音訊啦!就係琴日上佢地facebook見到有位師兄話原來x品懶叻識開訂但返不到貨....心諗:pk喇!成個月先話返唔到貨∼?嬲既唔係佢地d細鋪不自量力無貨返,而係無貨返就早d通知d客,等d客可以係其他地方買嘛!現在俾佢地拖左成個月,連孤x都無晒貨了∼咁既服務承諾,叫d客以後點幫你地訂野∼?
呢間所謂大舖已經唔知幾多次無貨比人, 仲有咁多豬仔走去比人昆, 無話可說. :67:
喺精粉訂咗隻魂限獸帝,出咗成3個星期都未有,去信和舖問店員答我話就返,唔知真定假
喺精粉訂咗隻魂限獸帝,出咗成3個星期都未有,去信和舖問店員答我話就返,唔知真定假
wccfpsu2 發表於 14-1-2013 12:47 AM

我好像見到佢信和門口出面有獸帝個紙皮箱:?
我都見,但個店員叫我等多一星期