Toysdaily 玩具日報

查看: 9205|回復: 16

[Medicom] [分享討論] Amazon.co.jp限定 幪面超人黑金古迦 無消息

各位有訂 "Amazon.co.jp限定 幪面超人黑金古迦" 的 ching。
知唔知有代理有出貨消息未?:blame:

唔通真係要等到2046?:70:
問左成年多都是得果幾句"供應商以努力傾緊個版權問題,重未有其他消息,有消息會盡快通知你,唔好意思......"等左成年多,真是想像唔到如果有一天問,佢話唔會派貨,到時真是angerbird

供應廠呢間無良代理點會落力傾⋯我覺得佢玩拉布等我地忍吾到叫shop退返曬訂就了左件事⋯

figure焗係膠盒太耐會出事的⋯

full paid曬損失只有客,我已經火火地⋯
講左成年特首都換左人了啦, 事件能圓滿解決機會愈來愈少了....相信各方面都係一直拖, 幾十盒玩具談判經年真係無人相信, 玩具店收足錢可作免利息營運資金更加不會想大家退錢.

加上個膠衣figure焗在盒內已經超過一年, 想擁有的慾望巳經淡如止水了:67:
我前幾日退左錢了~~等左成年..........
頭像被屏蔽
Like 555 event, 1 yr at least
我都退了訂, 當時轉入影月VER.1.5 :$, 原來到現在都未派貨:Q
可唔可以上去精英, 靜靜雞攞貨當無人知呢?
拖左咁耐?

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 9 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
拖左咁耐?

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 9 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
可唔可以上去精英, 靜靜雞攞貨當無人知呢?
kfhrider 發表於 14-1-2013 01:30 PM

very unlikely. What if the guy say something here?
無計..但唔入唔得.......搵人在japan yahoo bid 了........
回復 14# manchuenau

我見到而家阿虎香港都有得BID了, 不過就算係中古都超貴 :70:
前日我個fd打上精英問隻黑金古迦消息。
以下是對答內容:

fd:請問隻黑金古迦有冇出貨消息?大約幾時會出貨?
staff:乜你仲未退訂?:@

fd:o下.......退左訂!你咁講即係點?唔係唔出ma?:Q
staff:暫時我地都未有消息。不過你有希望都好既!:cool: