Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 水戶洋平

[玩具攝影] 歷代飛機GAME(Shooting Game Historica Part 1 - 4)

回復 29# 人仔貓

係呀,佢細佬重係BB已經識打機,重要一學便識晒佢D絕招。
:63::56:買唔到3,4part…
之後套機械人都買唔到…

我直情唔知有4…
回復 19# Douglas.M.Saint

Douglas大大,你D相很靚、很專業!
另外,我無入到Video Game Robotics Part 2及盒裝sp,請問那裡可以找到呢?
回復  Douglas.M.Saint

Douglas大大,你D相很靚、很專業!
另外,我無入到Video Game Robotics  ...
水戶洋平 發表於 14-1-2013 07:25 PM

Thanks and... I bought all from Akiba... :(
當年無記係咪都係用石野嵐哩個名ga?
我記得首歌記得d絕招, 就係唔記得主角個名......
呢盒原來剛剛派左, 原定上年11月出, 仲以為擱置左.
http://www.1999.co.jp/10281230
7千幾日元,都好鬼貴下.:no:
well done - master.  Thank a lot
見到哨牙仔就不自覺咁哼起首歌.....:shy:
幾正,當年技術屎,最多只能合三架就game over,見人合五架變做火鳳凰時畫面真係何其壯觀!
好特別的分享,確係童年回憶!!
如果Video Game Robotics仲有得出, 應該出絕對合體
Shooting Game Historica都可以出絕對合體未合體前XDDD{:1_374:}