Toysdaily 玩具日報

[新品消息] figma Cobra 哥布拉【P.1 官圖】& Update加相 + 可動眼球【P.2】

tiny figma with movable eyes ???
roundbun 發表於 14-1-2013 01:55 PM

應該得~ :78:

轉貼自 figma blog:

表情パーツはおなじみ不敵な笑みを浮かべたものが付属。
1種のみとなりますが、実質figma初の眼球可動を採用し、
あらゆるシチュエーションに対応させることが可能です。

大概是說:「表情得一種,但 figma 初次使用眼球可動設計....」

Reference Site: figma blog
回復 17# fktuen

圖xxxxxxxxxxxxxxx了
回復  fktuen

圖xxxxxxxxxxxxxxx了
gominggo 發表於 14-1-2013 05:42 PM

先謝謝你!
雖然我依然看到圖,但請問是 Page 1 還是 Page 2 看不到圖?? :64:
回復 18# gominggo

謝謝你~

圖已 fixed~

呢個身影似係 Armaroid Lady (亞美女/麗荻)
呢個身影似係 Armaroid Lady (亞美女/麗荻)
HighLamb 發表於 14-1-2013 06:55 PM

個 pat pat 咁突,我也認為是女性 figure~
:64:回復 19# fktuen

謝分享
回復 14# warxv

發定D牢騷先 :
似乎大髀向前踢幅度幾細,見幾張相都就位影...
仲有之前見過有張灰版相,泳褲位同其他位有啲唔同色,希望唔係軟膠part(驚耐咗變色出油:o)

最慘...又係好似medicom有槍冇槍袋:blame:
發定D牢騷先 :
仲有之前見過有張灰版相, ...
WalkerMachine 發表於 15-1-2013 02:08 AM

Figma 泳褲位九成九是軟膠part....:26:
PO already and I hope they have plans to release their sexy female characters:46:
眼球可動,好似幾吸引喎∼∼
already pre-ordered !!!!:43:
回復 24# WalkerMachine

就經驗,初版都是"硬PU"件,咁可動一定有受限制,軟膠件要等做完模先啤出來.
咁你的問題好明顯就係現在泳褲係硬野,所以活動有限,之後就會是"軟質材料使用,可動範圍確保..."至於出油...之後的問題之後先想,FIGMA先過第一關係成品同官圖差異呢一關,特別是仔的落差更明顯!

至於槍袋......佢5月先出,我地不如聯署去要求,或者,應該仲做得切.
仲有最好出埋LADY,車同水晶人!LADY應該無問題,係FIGMA強項我估佢一定出,問題是水晶人完全係佢地死門.
回復  warxv

發定D牢騷先 :
仲有之前見過有張灰版相, ...
WalkerMachine 發表於 15-1-2013 02:08 AM

有槍冇槍袋!

Yes, shit!