Toysdaily 玩具日報

[分享討論] <FAI常分享>~My DX 11~JOKER

Kafai!好post!支持下先!不過&#21874;衫真係易除難著、重新著過佢又確係靚&#21874;既。
我都等緊 , 希望hottoys派快d
睇大大&#21874;相,感覺小丑善良多過恐怖&#22021;一面,另一種感覺:71:&#35715;!
回復 16# sonsonsun
工廠女工點會著得靚,一定要自己執執....!!!!!
回復 17# marschung
師兄幾號單,我都等緊Bane...:help:
回復 18# 上帝
小弟技術有限,傷眼圖望師兄見諒......:64:
不過有幾張確實係想影到佢傻傻地咁......!!!!!
&#22359;面真系令左少少
回復  上帝
小弟技術有限,傷眼圖望師兄見諒......
不過有幾張確實係想影到佢傻傻地咁......!!!!!
kafai1978 發表於 11-1-2013 12:47 PM

其實我又覺得分享又唔一定要專業攝影&#22021;,又唔係專業攝影團,至在娛人娛己遮!&#21874;相絕不傷眼,仲好有意景添!
你哩件灰色褸車得very good!:71:
回復 23# 上帝
同意,不過要影得靚真係好難....:30:
塊面好似搽&#21655;&#22050;咁~~~~~~~~:(好令~~~~~~
回復 22# bunchan
但我研究過,佢好似專登加上去,
做到好似流汗咁喎.....!!!!
回復 27# kafai1978

但系流汗都晤&#20250;成面令gua....
回復 24# MAX
MAX兄你好,件灰褸係ok,
但件恤衫條領、同件大褸一邊膊唔得.....:80:
回復 28# bunchan
但你試下響白光下近D睇,
你就睇到有D係啞色、有D係"令"架喇...!!!!!!