Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 無底超人 VS 無底超人

https://picasaweb.google.com/116062333096315890045/Shiny52Superman?authuser=0&feat=directlink (以防PICASA看不到)
究竟紅底是底? 還是褲? 各自有看法。 不再去底褲後又真係時代感左好多 :$

雖然我好MARVEL多,但超人同BATMAN又真係好鬼鐘意,尤其係後者充滿黑暗的BATMAN~ :$ (3月有電鍍壽屋版~~~) :$

壽屋 VS DC :p

之前我舊POST已影過DC,所以主打壽屋~

唉... 塊布唔夠黑.... 逛完一輪深水埗都無.... :unhappy:

THX WATCHING~ :73:  二魚七抵玩, 好過one piece pvc... 雖然好鬼靚.... 我想要E神女帝呀~~~ :56: :63:

Good shoots and good comparision too! :71:
究竟紅底是底? 還是褲? 各自有看法。 不再去底褲後又真係時代感左好多

雖然我好MARVEL多,但超人同BA ...
darknight 發表於 10-1-2013 08:23 PM

邊度二魚七咁抵...???. 我二魚八八以為最抵了...... 出面好多三魚二至三魚七 :no:
仲有無綠燈??
令面好能夠突顯出肌肉感:35:
不過我中意dc direct new 52果個面相多d:73:
回復 2# Douglas.M.Saint

thx, you 're the man~~~~~~ :64:
回復 3# spreroy

去左銅鑼灣廣場地庫, 以前重有間宇宙船果度呢, 果度有間好乾淨企理又專賣美漫O既店舖。 但商場上層依家差不多比印傭攻陷, 只剩地庫有公仔賣了..... :63:

Haha....我便是在這間鋪的旺角分店買:(
壽屋真係好鬼正、忍手左好耐、但都敗左响佢地既star wars度
回復 7# spreroy

咦,係邊??????