Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: hondacl7

[個人收藏] 遲黎的 2012 年結玩具扁...

1年內可以買咁多玩具真係正:)
羨慕死人呀 :handshake:
Very good brother~~~~~~~~~~~~~~
Support show-off post!!
嘆為觀止...........:shiny:

Ching,開咁多番,頂得順冇呀~
chinam 發表於 8-1-2013 02:58 PM

都唔算好多番, 主要係高達同菜菜, 又冇星矢, 又冇 12", 又冇 EX 合金! shf 昭和拉打同菜菜都就完喇! 老餅合金又冇乜點出喇, 13 年會量少好多啦! :67:

What a cool sharing must support!

Happy when transform 171EX?
Douglas.M.Saint 發表於 8-1-2013 10:54 PM

直頭變到我小爆笨大全家呀!!!:53:

好好好正,想請問樓主大帝半價係咪日本方面。謝謝!
garykuga 發表於 9-1-2013 09:57 AM

係 11 年 boxing day 香港 online store 買的

1年內可以買咁多玩具真係正
cybster 發表於 9-1-2013 11:54 AM

但係已放血放到血流成河鳥! 老婆都開始出聲喇...:80:

BTW, 舊年開心事除左買到好多正野同終於知邊度有得訂魂限之外, 就係去左 GFT 朝聖同返左香港會一會德哥, Clement 兄, S 兄等等! 可惜的就係冇時間 join 高達同好聚...:79: 下次返香港一定要 join 返次!
very nice collection.  support:71:
一月未完又放血放餐勁! 又魂限 00 Q ELS, 又 VF-171 EX Super parts, VE-1, 又 super strike parts 又 gp-03 囡囡, 又 R 魂... 其實都係應該係十一月收到的, 就係因為隻柔王丸, 所以至而家至收到! 隻 VF-4 就係忍唔到手的後果... :-P 今日真係開心死 ^_^

今次呢條囡好麻麻, 上次隻 wing gal 正好多!

兩隻遲黎的R魂, 遲D有時間至滲線

VE-1, 出場得幾秒鐘加路人丙 pilot 的韋基利, 有D為集齊已買, 所以末有 mood 滲線...o_O

好很貴的限定 VF-4G Lighting, 咁貴都唔滲埋線, 直頭對唔住自己! 而家仲諗緊變唔變黎玩下...

呢隻柔王丸真係正到冇朋友! D paint, 滲線, 關節都好正! 今次用手機影住先, 過兩日至認真D用相機影

又係求其周手機影住先, 正係上 171 套甲都上咗我死晚! 之後仲要玩變型, 諗起都驚! 但係又忍唔到手...

呢隻一開盒即上線, 又係快快手, 手機相頂住先!

2012 年出, 訂咗但未收到的就只欠 DX 萬能俠!
最後整返張模型神佬, 三四狼! 柔王丸去啦! 想影呢張相想咗成三十年啦...
BTW, 舊年開心事除左買到好多正野同終於知邊度有得訂魂限之外, 就係去左 GFT 朝聖同返左香港會一會德哥, Clement 兄, S 兄等等! 可惜的就係冇時間 join 高達同好聚... 下次返香港一定要 join 返次!
hondacl7 發表於 10-1-2013 12:51 AM

火星人先生:對不起,我剛發現你有分享post,立即轉用old pad 回復

我都很高興能與你一起到hk c3 shopping ,和你一起接受online newspaper 彷問,你説到你來自火星,彷問員呆了!!:DD :DD

大少奶有看嗎?

今年會回來嗎?

請通知我吧!

fb 見

ps.寫中文真的很累,手指頭都痛了-hk time 3am ,sleep la, good night :)
火星人先生:對不起,我剛發現你有分享post,立即轉用old pad 回復

我都很高興能與你一起到 ...
S20081997 發表於 13-1-2013 03:08 AM

大少奶睇完笑到今時今日!
上年返左兩次, 今年應該唔返喇... 除飛今次黎隻 1/1 SDF-1 啦!!! :DD
用手機寫中文真係好煩! 所以我用九方寫