Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] (國產)機甲艦隊15機合體試玩報告

呢隻15機已經活躍於深水步好一段日子.....樓主可以搜尋TD之前有好多關於呢隻野既改造post
頭像被屏蔽
隻15機合金delay到幾時呀???
隻15機合金delay到幾時呀???
manchuenau 發表於 8-1-2013 03:11 PM

二月左右.............估計新年後
頭像被屏蔽
聽講好似話係 3 月喎~~唔通我聽錯???
chiu 發表於 8-1-2013 05:15 PM

你無聽錯........我只係複述你地講的,應該係我記錯...........
你無聽錯........我只係複述你地講的,應該係我記錯...........
mushroom 發表於 8-1-2013 05:16 PM

Christmas gift => Lunar new year gift  …… =>  Easter gift!!! :42:
回復  bbq1120

0華...嗜好堵
如經濟許可下買件野玩下,都話怕女友腳都打斷,
都好無自由喎,Ching咁既 ...
communistic 發表於 8-1-2013 01:01 PM

家境清貧,累X死人...:sad:
(其實儲緊錢過二人世界:shy:,唔想佢太粗心0者:DD,佢話有乜事要推,就講女友唔比:angry:,D人就唔會為難你架啦:he:,佢算係一個好女仔來架啦:)....)
頭像被屏蔽
家境清貧,累X死人...
(其實儲緊錢過二人世界,唔想佢太粗心0者,佢話有乜事要推,就講女友唔 ...
bbq1120 發表於 8-1-2013 10:16 PM

咁其實仲有好多方法又便宜又開心,找到一個愛自己的,比任何一件玩具都來得珍貴
回復 25# mushroom

多謝mushroom大明白:64:,女友無反對過我玩玩具:38:,係我平均地分配眼前同將來既資源0者:!,我既不實講笑令到大家幫我抱不平,深感抱歉:sad:,當然有心入就孤仔果隻靚啦:46:,但我只係想補完我童年既夢:78:,所以我入左呢隻比朋友笑既(國產):cool:,我會改做佢既可變性:shiny:,開心玩呢件玩具:DD...
頭像被屏蔽
回復  mushroom

多謝mushroom大明白,女友無反對過我玩玩具,係我平均地分配眼前同將來既資源0者 ...
bbq1120 發表於 9-1-2013 09:38 AM

我老婆都無反對我買玩具,係我覺得自己的盒太逼,所以有機會都放返些不大喜歡的玩具出去。
回復 24# chiu

講真冇曬期望啦,見佢之前又收過訂都知復活節都唔駛諗
頭像被屏蔽