Toysdaily 玩具日報

查看: 23422|回復: 24

[玩具攝影] 我的Bane之問題!!

今次好多師兄話呢隻Bane既QC不錯,但小弟就一次再一次中sad貨
好多謝上次借保養單那位師兄,可是我真的要對你說句對不起
因為我浪費了你的保養單. 再次中sad貨

呢隻係第一隻sad, 背心既墊凹, 背心兩條紅線過短

但雙腿既pad位接近完美

呢隻係第二隻sad,  背心既墊有明顯物料花, 不是舊化

TH夠膽死拿D跟本就就係難既貨出嚟俾我選,仲要一定要成隻Bane噤換,無得只換件背心
現在只能希望再有好心師兄能出手幫助了.

另外也提一提未取貨既師兄真係要check認真d, 如果唔係就會非常麻煩
我發現既sad位有:背心既墊凹, 背心兩條紅線過短, 雙腿既pad位有高低
唔講都留意唔到!紅線過短:30:

RE: 我的Bane之問題!!

唔講都留意唔到!紅線過短
BigOil 發表於 7-1-2013 10:39 AM

X2:47:
:ar:sorry! 我完全睇唔到有乜問題? 請樓主圈出來,指示清楚。
師兄,個個人要求唔同,十隻手指有長短,可能係你要求高啫

第二張心口位係明顯左D..

但雙腿既pad位高低..其實吾爭太多姐..吾算嚴重..真係ok wo..我隻都有D~
頭像被屏蔽
多謝師兄的sad位通知! :50:
回復 3# nlhung2005

我既第一隻sad貨紅線係短過第二隻
紅線短d, 其實我接受到, 但件背心既凹同物料花就.....
紅線短呢個問題, 我只是提一提未取貨既師兄
回復 4# 買買買

其實主要問題都係件背心到!
我見過佢地俾我選既sad貨中有d既腳pad位高低真係差好多!!
但我圖中那個腳pad位就接近完美, 只想show 一show我所講既位置
所以希望有師兄可以再借保養單幫幫我!! :64:
頭像被屏蔽
回復 11# kcnneth

PM左你,有時間就打俾我啦...!!
頭像被屏蔽
回復 12# communistic

只怪我一開始取貨時無睇清楚. 又唔知有d咩sad位要留意
之後就只能從sad貨中選擇無噤sad既貨!
但可以選擇既貨真係好有問題~
始終我用嚟做display, 有問題真係好礙眼