Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: malaubanana

[Hot Toys] [比較圖]不得不讚今次HT bane實物比辨改進左好多

炒到千八咪仲貴過DX11?
之前冇訂對佢大愛極都有限
而家先嚟高追會唔會有啲傻呀?
haha_muse 發表於 8-1-2013 07:33 AM

當無做假觀察過平均十六魚多成交,遅啲再出多啲貨想信仲可下調,畢竟炒家多過玩家⋯
真係   所以呢,呢隻完全唔掂,樣又唔似又唔夠大隻又冇配件 ...個價快D落返
ibm 發表於 7-1-2013 11:32 PM

d炒家見到d人讚多!咪以為拾到金入到好貨囉!我vip價都諗好耐,所以千三...千八...會買?
頭像被屏蔽
呢隻係出得幾好,
不過,
樓主POST出黎的相我相信只係攝影問題, 報紙影得特別樣衰!
呢隻係出得幾好,
不過,
樓主POST出黎的相我相信只係攝影問題, 報紙影得特別樣衰!
民 發表於 8-1-2013 11:25 AM

唔係我影得好...而係真係有改善

仲有係再睇下bane背後既拉索帶...辨係可以拉到好長特哂出左右兩邊...
現貨緊好多同埋你攞上手都會知個身真係壯左好多有迫爆感覺
d炒家見到d人讚多!咪以為拾到金入到好貨囉!我vip價都諗好耐,所以千三...千八...會買?
BigOil 發表於 8-1-2013 09:19 AM

18 肯定 唔會入架啦 雖然真係幾正:$  .13都可以考慮 .