Toysdaily 玩具日報

查看: 5697|回復: 15

[玩具攝影] 遲來的 1/43 Batman TDK Batmobile

之前睇TD既C兄入左呢隻,精緻度好高:71:,(因為呢架BATMOBILE真係好細架:50:...)
又識著燈,冇錢同冇位入H.T果架真係可以入呢架補完頂引,因跟果隻BATMAN太細,唔會靚得去邊:38:,所以放棄影佢,只影BATMOBILE,單調左D唔好見怪...:64:(可按圖放大)

多多指教,多謝觀賞...:77:
呢架真係正, 搞到我都心思思:35:
樓主喺邊到入?
我晌Y虎BID,3魚8,雖然之前D C兄有講過,不過我都照講一講解呢架BATMOBILE:
1.有燈著,可換餅電(一次著4盞)
2.頭轆有轉向(不過方向不大)
3.車轆有獨立避震
4.車長10.5CM/約4吋,(短過IPHONE 4)
我晌Y虎BID,3魚8,雖然之前D C兄有講過,不過我都照講一講解呢架BATMOBILE:
1.有燈著,可換餅電(一次著4盞)
...
bbq1120 發表於 5-1-2013 03:08 PM

真係好迷你喎~~~~~~~~~

我又放下毒先= v =

更劇毒的內容盡在^口^
http://toysdaily.com/discuz/view ... tice&tid=198150
回復 5# gravegrave
gtavegrave大你架Tomica Batpod 晌邊到有得單買:he:?想入手補完,
但我晌y虎見到耍一set過買:49:...我又只想要batpod...:no:
回復  gravegrave
gtavegrave大你架Tomica Batpod 晌邊到有得單買?想入手補完,
但我晌y虎見到耍一se ...
bbq1120 發表於 6-1-2013 09:36 AM

:!想當年(上年XD)遊暈全旺角油麻地的玩具古玩店才找到~
這個我諗你也要努力努力一下la~~:71:
(若果偶然發現就pm你啦^ 3 ^)
回復 7# gravegrave

THX! gravegrave大先:64:

PS:   (更劇毒的內容盡在:50:).....其實我就係比你個POST毒到...:35:
好物好圖, 支持一下 :71:
ching d相好似暗左d
呢架真係好野,以玩具功能性黎講,仲勁過ht d1:6
我係the dark knight rise之前買,諗住會平d(個陣4圍都冇,勁難搵)
點知上完套戲唔知點解好多人放返出黎(因為好似呢架已經冇再出)
我貴你差唔多一個double入手:59::53:
回復 10# spy.v

sorry:64:,我下次會影好d,初初諗住效果神秘d,所以先特登影黑佢:36:,點知真係黑過龍:50:...
回復 5# gravegrave

gtavegrave 大大, 你架the Bat 係邊到買嫁??:?   好想補買翻佢:help:
回復  gravegrave

gtavegrave 大大, 你架the Bat 係邊到買嫁??   好想補買翻佢
tommy_1992 發表於 8-1-2013 07:02 PM

這架就失敗了... ...在阿虎敗的:42:兩魚多少少草......
如果你唔介意綑綁式銷售 in's有貨~$@*)
What is 綑綁式銷售? :?
回復 13# gravegrave

兩魚??!! :time: OMG......一魚多幾草就諗得過;兩魚貴咗D wow