Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: dens13

[Hot Toys] Hottoys 夜神死敵 Bane 開盒分享

非常完美!!:$:$
謝謝各巴大支持∼
呢隻BANE真係不得了的勁...正~!!:71:
有說是劇情影響購物慾,Bane造型其實我很喜歡,這商品也完全成很好.

但他在劇中的霸氣真係由最高點一下子跌到谷底...
打得很勁,又大發偉論,最終原來只是一個代行者,一個兵...一個毒男...
所以我沒有order.
呢隻出得好正 , 希望ht日後都可以keep住版同大貨吾好爭太遠就好勒 , 多謝師兄分享 !!!
呢隻出得好正 , 希望ht日後都可以keep住版同大貨吾好爭太遠就好勒 , 多謝師兄分享 !!!
dvddvdhk 發表於 5-1-2013 10:40 AM

期望隻cw正過之前...
回復 20# desmond1977

但願如此 !! 講開又講 , cw話係開得面罩 , 究竟幾時先有真面目睇呢 ?
真係痴線,而家Y拍抄單抄到1700$張,大家冇睇錯係單!!
多謝師兄分享!!!!
POSE擺得好型:71:
kratos 發表於 5-1-2013 01:34 PM

咁呢度 d 大哥成日話等超級 VIP 價吖麻,家陣咪等到羅。
kratos 發表於 5-1-2013 01:34 PM

依架有隻bid到$5200添,你信吾信?:36:
回復  desmond1977

但願如此 !! 講開又講 , cw話係開得面罩 , 究竟幾時先有真面目睇呢 ?
dvddvdhk 發表於 5-1-2013 01:10 PM

其實我唔太介意個面罩
回復 25# takeshi

唔信~~ :34:
街鋪現貨貴極都係$16xx ... 無理由貴過街鋪~
呢隻最多貴五魚,同小丑冇得比!
派貨慢...相信越派越多時就市面就會更多貨...