Toysdaily 玩具日報

查看: 8820|回復: 33

[Hot Toys] 火星大發現-SHE PREDATOR

一向好中意女鐵血,可惜一直價位高企,
見呢排HT翻出AVP,好奇問一問朋友,
朋友叫我死左條心,暫時SHE PREDATOR未有決定2.0,
Y拍個價太恐怖,結果一試無妨的情況底下成功以我既最高OFFER入到佢.
聲稱已開無玩無組合過,開頭唔信,結果知道呢隻野組合完唔會想拆返佢

好啦,重點黎啦,可能我火星左,不過對我黎講係開心大發現.
一直睇各位師兄報告,大家都話個頭骨太細,再唔係就話個頭拆唔到出黎,
結果好奇問一問朋友,我終於知道個頭骨既設計:
回復 1# JUNOWONG28
呢隻真係好野黎, 對於多年前嘅產品, 由其係HT女人偶,
真係算出得好, 如果唔太貴真係入得過, 話晒唔係電影版, HT出2.0嘅機會應該好低.
呢隻真係好正...:71:
回復  JUNOWONG28
呢隻真係好野黎, 對於多年前嘅產品, 由其係HT女人偶,
真係算出得好, 如果唔太貴 ...
DIG 發表於 4-1-2013 12:16 PM

一牛六魚,對比通脹同而家既價,咁岩無人追BID所以成功左:80:
呢隻真係好正...
kafai1978 發表於 4-1-2013 12:17 PM

係手關節太露同隻手太膠扣左分~
雕功,PREDATOR主題同個原創性再加個女頭真係加爆分~
Congrats of get this great figure in good $:71:
Congrats of get this great figure in good $
evilalive 發表於 4-1-2013 12:26 PM

在這炒價年代,沒有什麼比起自己可承受價錢買到心頭好開心
頭像被屏蔽
我唔太鐘意Predator, 亦未買過HT既Predator
但偏偏就想入She Predator
希望HT快快黎個2.0以解我高追之苦呀 ...
communistic 發表於 4-1-2013 12:52 PM

流言飛彈,師兄聽完就算,
SHE PREDATOR 2.0,機會極微:80:
聽完佢咁講,所以我就追了
頭像被屏蔽

Ching
這個2.0我當然知係流料, 亦無可能會有.
因She Predator個角色係虚構既 ...
communistic 發表於 4-1-2013 01:11 PM

只要我地肯等,咩都有可能:71:
所以我唔係太中意既都係再版,有就有,無就罷就,
太中意既都SET死個堅持最高OFFER價,過左就罷就~

希望條AVP REBOOT收得,可能佢會諗,到時唔出2.0,
可能改過哂出隻新既女角色仲好!
頭像被屏蔽

無錯,我相信遲早都會有新She Predator出既呢一日
新Body新頭雕新盔甲新...乜乜物物 ...
communistic 發表於 4-1-2013 01:38 PM

不過好驚佢會斷LINE,CLASSIC同CITYHUNTER都唔賣得~
新AVP個隻唔知最後點
頭像被屏蔽

呢隻係好野呀~~~~~~~~~~~

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-178930-1-1.html