Toysdaily 玩具日報

查看: 7850|回復: 42

[分享討論] 2013 Batman The Dark Knight 收藏 Bane, DX12 x 2, Batpod, Tumbler, BatLight

今日蝙蝠燈到埋,入多隻DX12用Bale頭雕
等收到埋 woowoobb 大大嘅神級披風就完夢~ :35:
再次感謝woowoobb大大幫小第製作 :64:

DX12 已經換咗披風, 多謝woowoobb大大幫忙
影住一張Bane合照先,聽日先再post相

支燈做呢個情景最正

回復 2# woowoobb

所以可能真係要入返隻Gordon....又或者淨係入個頭橫掂套衫都係要另買
回復  woowoobb

所以可能真係要入返隻Gordon....又或者淨係入個頭橫掂套衫都係要另買
joshuatang90 發表於 3-1-2013 10:23 PM

我都想齋入頭,淘寶講明"廠貨"要3舊幾人仔......................所以暫時放棄咗呢個沖動
回復 4# woowoobb

係, 我都有睇個個頭, 等平d先再考慮入返個嚟自組
回復 5# joshuatang90

都已經入多隻 12 唔爭在啦, haaaa ...

btw, 支燈真係唔錯 ! :71:
:71:師兄BATMAN都入2隻,強!!!!!!!!!
有埋燈簡直係PERFECT!!!!!!:71::71:
師兄!好靚呀!我想問下 蝙蝠燈喺邊到入手!可否話比我知!
回復 7# EDMONDLUN

DX12個頭雕真係唔想浪費~橫掂都已經入到咁, 唔差在多一隻DX12 :66:

你都快啲入返支燈啦~
回復 8# andysin33

c兄我支燈係淘寶買架~
回復 9# joshuatang90
:77::77:如果聽日派BANE,就順便去睇多次蝙蝠燈~~~~~
回復 11# EDMONDLUN

再提多一次c兄記得check支燈個logo~ :35:
因為有2種~記得叫佢開盒比你睇
有啲就1盒有晒2種,有啲就得1種~

請問你的dx12在那裡買呢, 我都想買一隻.
回復 12# joshuatang90 [/b
明白,師兄!:77:
回復 13# 好過去搶

一隻係雞旺買, 一隻亞虎買 :64:
2隻都係高追.....:26: