Toysdaily 玩具日報

樓主: bbdaishogun

[SD系] [正!!!]2013年4月 BB戦士 LEGEND BB 殺驅頭(闇將軍)[已出,新圖在30樓]

唔通我記錯..............我記得殺驅頭同殺驅三兄弟係有D闔係, 係D甲可以由殺驅頭裝落殺驅三兄弟上........ ...
馬仔 發表於 4-1-2013 05:10 PM

果三兄弟係殺驅頭D o靚來..

可以比甲殺驅頭著既係璽惡...連飛威...若殺驅頭同埋忍劍舞風荒:shy:

之後殺驅頭就可以復活成復活暗黑將軍:*
明白曬,太久,唔記得曬,當年要買齊殺驅三兄弟,必須買一隻渣古3,一般係20蚊到,但出出左三兄弟後,即時加左一倍。

quote]果三兄弟係殺驅頭D o靚來..

可以比甲殺驅頭著既係璽惡...連飛威...若殺驅頭同埋忍劍舞風荒

...
Andyhong 發表於 5-1-2013 12:13 AM [/quote]
明白曬,太久,唔記得曬,當年要買齊殺驅三兄弟,必須買一隻渣古3,一般係20蚊到,但出出左三兄弟後,即時加 ...
馬仔 發表於 2013-1-5 08:33

仲有隻砕虎魔亜屈
居然包甲
笨大真是佛心
認真.....真係要買兩盒,太喜歡渣古型
果三兄弟係殺驅頭D o靚來..

可以比甲殺驅頭著既係璽惡...連飛威...若殺驅頭同埋忍劍舞風荒

...
Andyhong 發表於 5-1-2013 12:13 AM

復活闇將軍??點樣架??
我剩係知闇將軍同闇皇帝,我記得當年闇皇帝仲可以同復活闇皇帝合體。。。
老實講,殺驅頭同若殺驅頭真係太似,我一直以為係同一角色:35:

居然包甲
笨大真是佛心
Endless 發表於 5-1-2013 12:48 PM

唔係笨大有佛心,只係得殺驅頭一套甲咪必有人買
宜家跟埋闇將軍套甲咪中晒囉
居然包甲
笨大真是佛心
Endless 發表於 5-1-2013 12:48 PM

反而號斗丸加少少野都唔比埋:49:
紫銀電鍍無望:sad:

紫銀電鍍無望
bbdaishogun 發表於 30-1-2013 11:34 PM

唔好咁啦...:66:
好期待!!!!!
咁樣一比.....隻LEGEND號斗丸感覺再寒酸左.....T..T

點解死人B記唔幫隻號斗丸出埋明鏡止水D配件.... ...
rayhywong 發表於 3-1-2013 11:07 PM

如果佢肯好似舊版咁出埋Legend 版天凱王武零斗羽荒斗先包配件, 我又無所謂, 最好成個故事番出啦
唔好咁啦...
mokfung1985 發表於 31-1-2013 03:03 PM

當年是給他的紫銀電鍛暗之鎧迷倒嘛:35:
BTW,又有新圖

復活闇將軍??點樣架??
我剩係知闇將軍同闇皇帝,我記得當年闇皇帝仲可以同復活闇皇帝合體。 ...
鷹頭獅 發表於 9-1-2013 10:45 AM

殺驅頭同若殺驅頭是父子,復活闇將軍
當年是給他的紫銀電鍛暗之鎧迷倒嘛
BTW,又有新圖
bbdaishogun 發表於 1-2-2013 11:14 PM

嘩!!正呀:35:~~睇完圖已經諗好哂點分件噴喇~~

日本已出-Legend BB Zakuto

香港都應該快有.

http://www.1999.co.jp/eng/10214090

眼睛可以動.................So good!!