Toysdaily 玩具日報

查看: 8842|回復: 11

[玩具攝影] 2013年第一個post - 任天堂及世嘉扭蛋

今日係2013件第一個post, 希望祝願各位, 身體健康, 心想事成!!

第一個post 居然係舊野, 放左響星矢聖衣箱中既盒蛋.

第一部係dreamcast, 手掣中仲有兩個save card.

第二部係sega saturn, 機中都有一隻cd.

第三部係master system, 我部meag cd 唔見左.................shit!!

根住係紅白機, 呢部我都有, 多年前響日本買.

第5部應該好多人都玩過, 紅白機加磁碟機, 真係好經典, 我都真藏中.

第6部係..............................我都唔知咩, 蛋紙話好似用來整game.............未玩過.

最後一部, 紅白機加磁碟機合體版, 未有過, 當年都見日本有得賣.

最後請左古加玩孖寶3代, 不過古加話: " 點解隻game唔係孖寶3代, 而係懞面超人????? 不過算啦, 當年d 紅白機帶, 外面同入面係有出入"

玩得都好入神.
好有回憶...雖然依家啲機能強勁, 但係遊戲玩味性硬係爭少少
Funny!! Thx
master system仍在家中,唔知WORK唔WORK 呢:(......
wow.........so jealous............ you make the TV yourself?
老翻紅白機帶"唔對封面"果野真係會心微笑
個一個電視機係RIDER一個盒蛋出, 咁ARM記得有, 所以拿來用.

wow.........so jealous............ you make the TV yourself?
hobbyholic 發表於 2-1-2013 10:12 AM
今日係2013件第一個post, 希望祝願各位, 身體健康, 心想事成!!

第一個post 居然係舊野, 放左響星矢聖衣箱 ...
馬仔 發表於 1-1-2013 04:37 PM

充滿回憶的家用機 :D
玩過當年老番紅白機帶嘅人會明白我講咩。

老翻紅白機帶"唔對封面"果野真係會心微笑
SARU 發表於 2-1-2013 11:45 AM
紅白機加磁碟機好經典, 要去店舖叫老闆抄D遊戲玩..........
玩DOCTOR 碟仲PK, 3隻碟, 6面, LOAD 到第6面個時DISK ERROR, 真氣頂!!!!!!:30:

紅白機加磁碟機好經典, 要去店舖叫老闆抄D遊戲玩..........
Smarties8 發表於 3-1-2013 03:06 AM
Dreamcast正呀:shy:
佢個手制簡直係經典:71: