Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 搬屋後的8呎玩具柜∼2019年/2月更新在 P.5

新年快樂!今年繼續買多d! {:1_199:}
週末收工入黎座下~~~Nela兄繼續post新嘢啊~~~
多謝 gazza兄 .... 我見到diaplay既合金/ figma 已流口水.......:love:
今日又睇返,依然咁正,好多兒時回憶
tolete 發表於 5-3-2016 08:35 AM
今日又睇返,依然咁正,好多兒時回憶

多謝C兄觀賞,小弟果D小兒科野⋯⋯:(
nela 發表於 21-3-2016 01:16 AM
多謝C兄觀賞,小弟果D小兒科野⋯⋯

點會小兒科野啊,你真係謙虛啊:77:
預祝萬聖節快樂... :52:
2017/01/01 一年一更新 ,新年快樂:^
nela兄新年快樂..入黎看您收藏:64:
來參觀下nela兄annual update。

爆櫃的確會影響再入嘢的意欲。。。不過,nela兄figma嗰兩格還有地方可以放新嘢。:75:
gazza1211 發表於 14-1-2017 03:08 AM
來參觀下nela兄annual update。

爆櫃的確會影響再入嘢的意欲。。。不過,nela兄figma嗰兩格還 ...

都唔係⋯⋯好迫了

之前得C兄介紹,上星期canton fair 其間去了越富商場開下眼界,D野display 幾好!好似去了秋葉原咁⋯⋯當然,價錢另計。
公園前既動漫基地就掛羊頭多。
nela 發表於 7-5-2017 11:17 PM
都唔係⋯⋯好迫了

之前得C兄介紹,上星期canton fair 其間去了越富商場開下眼界,D野display 幾好!好似 ...

哦,越富商場睇下逛下系幾好o架。。。

公園前嗰個,我五六年前賣身強國時,已經死死地。。。。。。

2018/1/5 才有時間upload 下,Photobucket 改做付費,p.1 舊照片全看不到⋯⋯:47:

現在更新番,今年整體入細件野多(SHF, Figma{越來越貴}, 合金就只有17大鐡人和剛剛DX超力, figure 就幾只, PVC也有。仍然貴精不貴多

左面上格 (什項)

左面上中格 (Macross, + 部分的Figma )

左面上下格 (Figma...好迫)

左面下上格 RAH, HT figure 及 超力(好用位)

左面下中格 HT Starwars

左面下下格(合金)

右面上上格 (入齊OCE 5小強)

右上中格 (已經好亂,robot 魂anime 為主)

右上下格 SHF+舊扭蛋

右下上格 HT DC figure

右下中格 合金永井豪系列

右下下格 星矢/什

又一年,要搞到19/2月先有時間
上年工作有變動,下半年少了入,後期的多半是上半年訂(HT), 其她只有仍儲的figma和robot魂Anime line. 合金/ SHF/ 大陸入樽figure各有少量⋯⋯也有賣走無愛的

Display 方面,要放到上櫃頂天花板了⋯⋯

右面由上到

左上到下

Thank you.:love: