Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 集結吧!BQ Saber戰隊!

由於上年(2012)Wave唔知點解痴左線公佈連續4個月出Saber的1/10 BQ系列:(
所以令我決定要掘另一個坑再儲戰隊了:34:,之前已經儲開figma同黏土人:70:

廢話唔多講,由發售日期開始去相:45:

首先是藍saber,這隻是09年出的,造工同上色與其餘新出的四隻有明顯差別,但係個人尚可接受:51:
雖然我係今年年中先後追,但好彩係全新品:he:
呢隻wave1月會再販,有心儲的人1月可以入手了,如果我早知1月會再販我就........:79:

第二隻係同其他saber有明顯「胸別」的紅saber:46:
比堅尼的花紋係五隻泳裝中造得最仔細:sleep:
表情比較誇張,但我就是喜歡她夠霸氣:shiny:

第三隻係競泳水著saber zero.ver:)
呢隻發售延期左一個月,所以大家都餓左佢好耐:handshake:
加上唔知做乜呢隻saber俾死人Wave cut左好多單:*
搞到有好多人訂左都無貨,日本個邊重試過上過6000羊的天價:!
但係好彩我訂左+手快拿到:43:

黎到第四隻係咬住雪條的黑saber:shy:,佢有另一個臉送,但係我無影到,
之前睇官圖唔係咁大期望,但呢隻拿上手之後發覺係五款之中造得最好:^
有種楚楚可憐的感覺,表情非常可愛:D

最後是前兩日先到手的白saber:61:
頭部和表情同其他BQ系列的身體好夾,汎用性非常之高:71:
活潑生動的身體姿勢很棒,但我唯一擔心的只是軟腳問題:56:

最後黎個大集合:72:

多謝收睇,有緣再會:oh:
讚:71:
值得收藏
Saber :handshake:
SABER坑:shiny:....睇吓我幾時合埋眼跳落去:angry:...
:p:p:46:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我仲差隻lily未到手仲等緊阿美阿美寄到黎
樓主影得好靚,等我到手再出post支持:)
哇!!女啊!!!正啊!!!!!
SABER LILY 最正~ :love:

高貴中帶清純活潑~ :)
等緊今個月果隻...同埋唸緊入唔入埋紅色好:?