Toysdaily 玩具日報

查看: 16183|回復: 19

[最新報價] 真係要表揚屯門置樂某玩具店店主

最近SD GUNDAM NEXT Part 11 又出左
有鋪抽蛋癮既我抽左四舊幾水 咩款都有惟獨 海賊X1 一隻都抽唔到:38:

見旺角周圍都無散賣 經過屯門置樂諗住碰下運氣
間間散賣都要$59-69 惟獨有一間賣$4X
我即刻同個老闆話要3隻(因為我四舊幾水 差3隻X1 可以砌到3套齊SET :72:)

個老闆聽完就話剩係可以賣1隻比我 其他要留比其他人
就算再出高價都唔得 每人剩係可以散賣一隻 杜絕炒家:(

估唔到今時今日重有玩具店老闆會咁做 真係值得表揚:$
店主咁做真係有心搞好個市而唔係為左果幾十蚊既利潤而做爛市
抵讚!:71:

而樓主因為咁樣而只買到一隻  
仲識得欣賞店主  而唔係發脾四話人地點解咁做生意
呢種態度都好值得讚揚!:71:

support both 店主 同 樓主:71:
睇完, 真係要 support 店主同樓主 :71:
頭像被屏蔽
我係某地方平平地$20買左2粒x1:p
不過佢仲有粒又係留比客唔比買
講起就嬲,上次向旦場扭咗成舊水都未中x1,諗住再扭多幾次,點之有個人應該同個店員幾熟的人同個店員講話想要X1同X2,個店員就開機攞比佢⋯。真係唔怪得咁難中。
置樂呢個場其實本來幾好,我行5分鐘就到,
有2,3 間toy shop 都幾好,可惜hit 貨返得小去得快. 結果都係出mk 訂好過.
至於模型..10年間我寧願去元朗買都唔呢度買.
有2,3 間toy shop 都幾好,可惜hit 貨返得小去得快. 結果都係出mk  ...
源泉立歃 發表於 31-12-2012 08:58 PM

冇啦!!自從0個兩公婆間鋪易手左俾個肥佬之後,再冇平模型買啦!!
support both 店主 同 樓主
抵讚!:71:~~~~~~~~~~~~~
最近SD GUNDAM NEXT Part 11 又出左
有鋪抽蛋癮既我抽左四舊幾水 咩款都有惟獨 海賊X1 一隻都抽唔到
...
hop15hk 發表於 31-12-2012 12:02 PM

係唔係一條條抽蛋掛晒出黎果間?
有2,3 間toy shop 都幾好,可惜hit 貨返得小去得快. 結果都係出mk  ...
源泉立歃 發表於 31-12-2012 08:58 PM

而家真係無野好行...
D 貨又愈來愈貴...
仲要其實好多人返工返學都唔會 STAY 係屯門元朗
咩計出去既交通費根本不是大問題...
support support
正能量post,雙方都抵讚~~~~~:71:
:71:good shop boss