Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ***** 暫別 TD 之分享 - Enterbay 1/4 T2 Battle Damage T-800 *****

感謝RRAAYY大大一直用心分享!
......   

I am serious  ....   will plan and start a new life in 2013.   Toys ar ...
RRAAYY 發表於 30-12-2012 07:17 PM

支持 RRAAYY 大決定, 玩具不是必須品, 但有空一定要來飯聚舒困一下心情 ~ :78:
唔好客氣啦Ray兄,有啲同你相逢恨晚嘅感覺。

點都好,好同意你所講。影相分享,真係要花好多精神時間去配合。所以我一定支持你架,何況你啲相仲咁靚。

祝你事事順利,你同家人身體健康,心想事成!

:64:

始終人大了,對身邊每一樣野的感覺都會有所改變,珍惜現在一切,做自己覺得對嘅事!!!!

我仲等緊隻BD T800
支持ching~~~~~~~~~~:71:
有空時回來看一看TD,繁忙的生活間中亦需要放鬆一下:71:

Ray大你甘偉大感性的宣言.....使小弟有些感動......:75:
有物就WAPPs啦~~~ 不過你都係沒有時間比我地家啦!!! 祝禮到手啦!!! 唔係玩具呀!! :53:
係你提過的大事呢~~~~:77: 記治胡好甘傷身呀~~~ 哈哈~~~:34:
我重好記得第一次見你教識我什麼是Ma.K呢......一路好走啦......:67:
雖然我已早走過禮~~~講緊呢道呀!!!!:70:
祝Ray大工作順利!:77:的確而家玩具越出越貴,屋企地方又細,一定要厳選!:74:
不過有時工作壓力大,買玩具玩的確幫到我解壓!Anyway, 希望ray大得閒睇下兼post下相!有緣再見!:sad:
Support RRAAYY but we will keep poison you via whatsapp
between,  why the 何B仔 咁脹既…你加左 ...
甘大滋 發表於 30-12-2012 08:07 PM

:64: see u guys later and share some more 3A toys.
好誇張!

1/4用棚拍!

支持師兄花多D精神時間比家庭事業各方面。

住何野玩到一個地步就適可 ...
catcat 發表於 30-12-2012 08:21 PM

This is the shooting 棚 introduced by catcat .... your cherry bomb will arrive on 10/1.  See u later. Thanks :64:
Wow, 其實在下也想過••••••
敗墮威,祝師兄事事順利,身心健康
其實典都要有樣嘢relax ...
Oldcat 發表於 30-12-2012 08:38 PM

see u later. :64:
感謝RAY大一直以來的分享~~!

家人, 工作第一
玩樂第二

但我相信你內心會有一句說話, "I will be ...
MAX 發表於 30-12-2012 09:19 PM

Thank you :64:

Just want to spend more time with people instead of toys in 2013.
只要玩玩具唔影響到正常0既生活,玩幾多都得~
若師兄感到自己或身邊的人和事因為玩玩具而受到負面影響
絕 ...
任俠 發表於 30-12-2012 10:37 PM

There is not 負面影響 yet ... but just want to change my life style .. as the toys are in my room and all other places in my living space ... so want to stop for a while. thank you. :64:

BTW, this T2 is really a must own item :67:
支持 RRAAYY 大決定, 玩具不是必須品, 但有空一定要來飯聚舒困一下心情 ~
ATOM2003 發表於 31-12-2012 12:57 AM

Thank you :64: