Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 玩了8小時的玩具 ~

好老實 個人覺得隻FBI 因趕時間出廠 車功真係唔得 . 但另一邊隻 DAM , 間廠造功水準KEEP 到8,9成 ,成形後絕對靚過隻FBI 多多聲 !! 2隻有好有吾好 , 當2隻攞上手時到俾錢個一刻我決定簡 DAM !! 大家可以留意下 ...
頭像被屏蔽
ha? that's the reason why you play HT?
so funny :71:
我個人技術問題 同埋砌下停下先所以咁耐 , 我已經無穿手套了 穿埋我相信要多半個鐘 但整完好有滿足感的 ! :52: 同埋學到好多整公仔技術 唔洗下下問人
兵人要砌先至係樂趣,我多用5-7日, 每日1/2小時。大心急會上袋,戴手套等都整得唔靚... :60:
越係要花時間搞嘅玩具,砌好後越有滿足感。

小弟好多HT都係拆盒,上櫃,無大愛,連影相都未必會。

相反兵人因為大多數都做舊同改裝,砌好後必定忍唔住影相留念。

師兄組得好四正,好兵好兵!:71:

對水蹼好正,如果有得散收就好了。
師兄組得好靚仔,謝分享。
:71:Thx for your sharing & I expect to get it later this week.
:71:呢先係玩figure既樂趣~~~買返黎唔使搞就入櫃....樂趣何在