Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 「毒死你再更新」YAMATO 1/60 完全變型 VF-4G LIGHTNING III (邊個話Battriod唔有型)

你好兄好波!Detail介紹加新燈箱,誠意比靚相更吸引!

死嘞!連睇兩個4G post之後,心中有團火 ...
常威 發表於 30-12-2012 11:44 AM

:he: :he: 買la.....我等你出相架
頭像被屏蔽
如果平一千的話,我一定即入。
好開心呀,啲資深菜迷入哂嚟打招呼,多謝大家體諒。

真高興。:35:
好貴!!!!!!!!!!
wooo~~由macross f 愛到元祖vf 我都係,支持一下:71:
:71::71::71:, support
謝報告
如有能力依隻真係必人
其實部機係有先天不足,但實物出嚟嘅效果,加上YAMATO嘅誠意,相信玩家會感受到。所以 ...
你好 發表於 30-12-2012 03:44 AM

雖然無機會玩,但睇過d變形圖,我完全感受到...:$
不得不讚!好熱血我介紹。相信大大落了很大心機出post.期待將來更多好貼!
感覺機頭變型類似vf-19,吾知到會否容易些呢?
VF-4G,fighter mode 真係好得!!:71:
不過我莫財!!:56:
好貴但:71::71::71:
不得不讚!好熱血我介紹。相信大大落了很大心機出post.期待將來更多好貼!
感覺機頭變型類似vf-19,吾知到會 ...
keithwu516 發表於 31-12-2012 02:39 AM

對呀,因為新手發帖,所以十二分努力,但暫時嘅效果連二分也沒有。不過十分享受當中過程就是了。謝支持!

沒錯,機頭嘅變形結構的確跟VF19系相類近。但沒後者複雜(但亦相當有心思),故變得相當愉快!

:71:
其實你能夠享受VF變形的喜悅就好了,沒有所謂資深不資深,只有玩到中毒同已毒発身亡!
:71:
回復 28# Panzer

Thanks Support! :)

相片再更新,邊個話Battroid唔靚仔!?
excellent photos.  support:71:  I just got mine today!!