Toysdaily 玩具日報

[詢問] HK yahoo 買野一問

我想買一個 figure (唔係熱門野, 都出左成年), 係 in's 有現貨賣緊 $600.
我見 yahoo 有人賣 $250, 問佢係咪正版, 佢話係, 不過話唔係日版.
見佢其他貨, 有 D 有寫明廠版, 有 D 就寫明正版. 甘岩我想買果隻係冇寫明, 我問佢先講.

請問 ching 們, 甘既 case, 信唔信佢?
如果你問果間叫織夢樓或者teddyxxx, 可以好肯定咁講佢全部都係"廠貨".

實物質數有好有唔好, 以前精口口口舊舖都有大把
尼個case唔太可信
唔知你個件係咩,好難答你,有可能600係炒價???
dont buy
if U want 250 buy copy
in's  全部都係$600. Yahoo 其他店就$5xx to 600,有一間$300. 佢就最平$250.
in's  全部都係$600. Yahoo 其他店就$5xx to 600,有一間$300. 佢就最平$250.
bsky666 發表於 29-12-2012 09:14 PM

你不如講左你想買個隻係咩黎既先啦:(
Sorry,係embrace japan 隻 Curved Horn Demon: Diabolus Inclinatus。(post 唔倒 url, 我冇right)
廠貨未必係假野,但一定唔係正統/正常途徑拎番黎既貨

如果你又想貪平但又想佢係正貨高質素

只可以講,無咁大隻蛤乸隨街跳
有懷疑就唔好駁 始終一分錢一分貨