Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] Real Steel - Atom

終於等到你勒 , 入完ambush後都係等你咋 , 幾時可以上網訂呢 ?
想問可以喺邊度訂?
唔該!
hkchuchu 發表於 22-3-2013 10:15 PM

去呢個網址 , 用 paypal 比錢 , 但要係指定開訂日上網訂 .

http://www.bambalandstore.com/
想問可以喺邊度訂?
唔該!
hkchuchu 發表於 22-3-2013 10:15 PM

還未開訂, 當一開訂 3A 一定出 POST ~ :43:

到時在 3A 官網就有得訂, 還會送到上門,

3AA會員有85折, 或和以往一樣會員版才付有 "控制器" ~ http://www.bambalandstore.com/

或多留意 "3A亞洲官方博客" News update ~ http://bambasia.com/blog/
買硬
好彩唔係而家出,我諗最快都要9月10月,到時有錢買{:1_197:}
頭像被屏蔽
回復 22# ATOM2003

想問大大,3A可以點樣入會?Thx:64:
回復 81# danielli
做會員每年只得一次機會,今年過左要下一年。
不是會員也可以開一個account訂野。
感謝darknight, dvddvdhk, atom2003三位ching解答
即刻去官網睇睇先~
回復  danielli
做會員每年只得一次機會,今年過左要下一年。
不是會員也可以開一個account訂野。
dreamtoys 發表於 23-3-2013 09:35 AM

聽講買野時,俾錢個link唔夠幾秒就冇晒
好似好恐怖咁
回復 84# joshuakit
F5限定版就是,其他通售無問題
正,等左甘耐,終於出啦!
回復 72# EDMONDLUN

只有比錢~~~~~~~~~~~~~:59:
想問問呢隻atom係幾高?
我見官網有講1/6
但係電影入面有1.5至2個hugh jackman咁高
咁呢件玩具實物咪差唔多成二十寸高?
想問問呢隻atom係幾高?
我見官網有講1/6
但係電影入面有1.5至2個hugh jackman咁高
咁呢件玩具實物咪差唔 ...
hkchuchu 發表於 24-3-2013 04:43 AM

同一隻 1/4 差吾多高 , 約莫 42 cm 高 (即 17" 度)
回復 89# dvddvdhk

啱啱新整個個櫃, 唔知夠唔夠位放17'':time::ice::unhappy: