Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Caltek CHRIS COSTA Trainer P2強化ASAP ring 多圖…慢入

對鞋嘅料好似一般,但鞋型唔錯,請問師兄執過?

雖然由人都配件都攞正牌,不過整體外觀比例唔算有型,唯有睇師兄分享當玩過。:64:

繼續上埋附件,最正支槍,不過好多位要執,相中原裝,今晚執完舊化左聽日再加相。
掛腰快拔掛件,斧頭刻章及血糟清澈,神火電筒,1911匣,PMAG彈匣,市場上唯一所見帶中間透明見子彈。

1911帶神火槍燈,印寫清楚,COSTA專有標記

掛上附件之快拔

主菜:

LaRue 廠槍身,前截,神火槍燈,PEQ15,Megpul CTR槍托 MOE手柄 PMAG匣 RSA前槍帶扣,Aimpoint T1及3倍鏡,槍托三角開關有兩個連動部件及槍身的ASAP扣,也是市場所出唯一所見。

LaRue之前三角頂手有裝錯之嫌,應左左邊魚骨向橫裝。

快拔扣釘,我整斷左三粒了……又要AA。。。

今晚執好晒,聽日上全隻靚相,希望好似今日甘好天,可以一次過拍一堆。仲有上次PMC雙妹………
對鞋嘅料好似一般,但鞋型唔錯,請問師兄執過?

雖然由人都配件都攞正牌,不過整體外觀比例 ...
catcat 發表於 28-12-2012 04:24 PM

執過少少,要吹吹熱風

可能無左D vest,師兄覺得吾靚,呵呵
回復 1# poonad

頭雕上色看來不錯,槍械配件有新意……期待大大更多靚相!:)
繼續上埋附件,最正支槍,不過好多位要執,相中原裝,今晚執完舊化左聽日再加相。
掛腰快拔掛件,斧頭刻章 ...
poonad 發表於 28-12-2012 07:58 PM

個hand stop裝喺底先啱.
個hand stop裝喺底先啱.
rex12781 發表於 29-12-2012 12:27 AM

From LaRue ^_^
堅正:71:,如貓大所講型呢個問題••••可能同body 有關,但本尊好似都唔算大隻,
槍,配件有花工夫,反而好想要支1911跟surefire , 唔知有無散件:p
多謝師兄用心分享,相當專業, 補上一個讚:77:
槍個ASAP快扣官圖原來有個銀圈,到手貨無…但問題係無,就扣吾到槍帶。
而原裝槍個ASAP扣條膠仲幼過牙簽,改個鐵圈一定斷硬,要改就一次改埋。上圖

丫烏借圖:

屈出相同型狀

裝好、加扣

扣得返……
呢個胡so叔叔,次次睇magpul d片都有佢份
估唔到figure都有
跟住補返相,呢兩日天氣都麻麻,拍吾到,手機相頂住先

個三角膠手頂,應該係甘裝啦掛……

乾掃後槍身LaRue花清楚好多

手柄兩段可動

褲的ARC章

跟住補返相,呢兩日天氣都麻麻,拍吾到,手機相頂住先

個三角膠手頂,應該係甘裝啦掛……

...
poonad 發表於 30-12-2012 11:26 PM

So good!!! :71:
Saw it at  雞旺一樓 today.......but it costs about (!% still considering to get it or not... :unhappy:
So good!!!
Saw it at  雞旺一樓 today.......but it costs about (!% still considering to get ...
jerrytang617 發表於 30-12-2012 11:46 PM

訂都8xx…睇黎出好少………
頭像被屏蔽
依隻俾我相像中都有驚喜 由其槍身 LAURE 個LOGO 同個magpul 柄 , 槍做埋小小舊化一流 雖價錢有d 貴但我本人都覺得接受到 (好多新件) ,另外 cat兄所講 對鞋睇相係一般 , 但親手著完再屈埋鞋頭再收緊鞋帶 效果一流 , 再講條mc 褲 腰圍岩岩好 浪位適中 係大腿位有小小過寬 暫時整左一半未有時間 再玩 !
底玩,對我來說:(簡單)唔同兵人那麼多及d件難整。 可以接受,聽CHING講,
雞旺一樓 , 訂都8xx…睇 ...
siuhung 發表於 31-12-2012 02:58 PM

訂個時都收我8xx,羅個下問過,間廠出好少,賣完就無。。。

另外之前公布過會出隻A-Tecs迷彩加Masada…我等近…