Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: lcm44bb

[ENTERBAY] 爛洲一影

師兄,影得好正!!
但你用呢個Topic… 我今晚先留意到你出相!!
你就好啦,有舊T800 揸火神炮,我 ...
kimlam 發表於 27-12-2012 07:30 PM

大哥呢D人企響度已經不同凡響:34:
我小腳色黎架炸.......同我一齊企好悶架:56:

睇到笑左:34:恭喜icm44bb大大有爛洲玩:34:
美州周!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:love:
影相爭你幾皮,不過今次點都會為佢出個po,我差少少俾你導我為眼鏡入上一隻,依家都係勒住先...!! haha...!!
正爆, MORE~~~~~~~~
睇到笑左恭喜icm44bb大大有爛洲玩
上帝 發表於 28-12-2012 02:28 AM

多謝多謝........我一路同fd講佢都係用爛洲呢個名.......:66:
正爆, MORE~~~~~~~~
nightsto 發表於 28-12-2012 11:29 AM

呢隻偷渡架.......好難得先有得影........
得閒再影多少少:58:
影相爭你幾皮,不過今次點都會為佢出個po,我差少少俾你導我為眼鏡入上一隻,依家都係勒住先...!! haha...! ...
DreamWorks 發表於 28-12-2012 09:51 AM

影相我都係新手.........呢度好多大師:63:
眼鏡你自制啦......反正你識整:35:
呢隻偷渡架.......好難得先有得影........
得閒再影多少少
lcm44bb 發表於 28-12-2012 04:55 PM

haha~~~
唔怪之得冇上facebook la:66:

快d影多d~~~~:63: