Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[個人收藏] Robot魂 ELS QAN[T]: Peace cannot be kept by force

:Q慘咯....咁多師兄都收到貨,e-mail都話貨出緊黎,但我宜家連個電話都未收到點算啊!?
回復 16# DCD1646

Ching 你揀左幾點收貨? 我今朝10點正送到。
有時唔同地區可能都會差一日先送到
呢隻野本身真係唔靚,我好likr00系列嘅機體,但都係頂佢唔順。
回復 17# yorpheus
:26:簡左尋晚8點左右,見之前D帖有師兄話第二朝先到。(第一次訂香港魂shop)
回復 19# DCD1646

其實收到BANDAI 個個E-MAIL應該個日就會到~師兄再等等吧~
唔係收到mail 可以再confirm 邊日咩時間收貨咩?
我上次confirm 左時間收next premium 好準時
I haven't got mine yet......
真係好有盒蛋feel:78:
我訂三次野都揀夜晚六點至八點收貨,但無一次係跟哩個時間送嚟,仲要無電話!
果個位我果隻係唔郁得,可能果位仁兄粗魯咗
stonekeung01 發表於 26/12/2012 12:52

The heels canbe moved smoothly on mine.
Check yours again. There is a ball joint there.
回復 13# stonekeung01

唔該CHING...我對隻 00Q 有印象...至於呢隻...一早已經忘記鳥 :!
果個腳踭嘅接觸支撐位好幼,勸大家都係唔好轉佢,真係好容易斷。
量子進化

一開頭我見左腳腳踭位可以轉,跟住就試下右腳腳踭,點知一轉...斷左...:47:
所以個支點位真係好幼又吾食力...:53:
大家真係吾好轉腳踭位,寧願小一個關節...

宜家重諗緊點維修:42:
好膠下.....................