Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] ~ S.I.C 65 OOO TAJADOL~~10分鐘讓你的面罩回復透明光澤

油左黃眼好似AGITO BURNING FORM~XD
支持~ 小女也入了

請問用光油在面罩就ok?

(P圖):
回復 18# mokfung1985
如果怕唔危險~就咁上水性光油啦!其實個效果都ok~
易清理~~~

回復 17# toy4jeff

試下丫~真係會再靚d~又易整
回復 19# V17

其實就咁上光油效果已經好好
不過我想再透小小睇多d個樣~
個樣做得咁有霸氣~無為浪費左麻
回復 20# 人仔貓
oh~i'm sorry~~~~琴日太心急手快快打左兩樣野~~係面罩
多謝提醒~一陣去改返先~~~thx~~~~~

另外個面罩好似係用膠水黐死左的...

請問點除佢落黎~? 用死力夾更抆佢出黎~?
人仔貓 發表於 26-12-2012 09:15 PM

有冇痴住 我無試過直接抆出黎丫
因為我用暖水浸左一陣
之後一抆就出左黎~無花無爛~~完整既
果然動物系既SIC先係皇道...
回復 22# 9061c05

好地地個價升到上同限定差唔多 好恐怖:30:
好在一早訂左~~~~ 不過
本身諗住如果同訂價一樣或者貴多~$20 買多盒
玩雙型態....而家計劃要取消了

回復 23# 小恩

:43: 試得過架~睇落靚左~~玩都玩得開心D
或者可以試下其他玩家既方法丫~
我哩個方法都可能太覆雜~
回復 24# xoxokin

回復 25# 8Infinity8

謝謝兩位既支持~~~:43:
我想入但係真係太貴,唔想硬食炒價⋯⋯再販吧⋯⋯:unhappy:
響介大大既美圖真是一流.:D
(點解當初唔訂:no:)
回復 26# genesicgaogaiga

:D因為手頭上無其他光油~所以只係試左水性~~~
如果其他光油做到 一樣效果就太好啦~~方便太多:D
始終我個方法有D麻煩~~~
最緊要係唔洗除面罩~~~
thanks! 可以用黎參考下!!~~
回復 27# EricBanana

鳥系~係我ooo~最鍾意既~~型態~
如果~特效件有孔雀開屏~~~一定更華麗

回復 28# 021b17

無罩個張~我覺得個樣有d似~agito~:shy:
回復 29# PandaF91

我個隻~買返黎都有小小唔對稱~
但某d位~好似股同膝個個關節位推返好小小就ok喇
回復 30# pein

sor~丫~
無試過丫~~我手頭上得水性光油
回復 31# kirin小黑

:p我都有同感~~~其實幾型下
回復 32# fggdddsally

可以的了~~就咁上光油效果應該唔錯丫
張圖ps得好好
睇完你張圖~我就諗如果星矢ex 一輝~火鳳凰個特效~比鳥糸用一定好正