Toysdaily 玩具日報

樓主: Kopchevboris

[ENTERBAY] Enterbay 1/4 T800 Battle Damaged Edition 巨大的震撼

回復 4# chungyuihing

你估個發泡膠盒平呀!:58:
佢唔係普通發泡膠,係汽車用防震物料,我估起碼要HK$60元以上!
用來寄運裏面的東西一定可保護得好好,而且郵費又可減少不少!
所以不要話標爺無諗過!:34:
回復 16# cc9394

唔係話標冇諗,只係1:4系列啲盒分別在於盒蓋同張袖,即係個底可以大量製造同降低每次再做原模,相對成本降低,figure嘅精結始終係隻figure
確實...太大包裝盒係各玩具家係煩惱!
但特別設計嘅包裝盒真係唔捨得甩掉!
只希望HT&EN以後嘅包裝盒靚得嚟環保!
恭喜師兄.不過買開就買,停唔到手架....:58:
好物好物~~~~~~~~:71:
大大隻, 頭雕正, detail 做得好, 1:4貴得黎開始有fans la ~
正,真係好有沖動買番個呀...:71::34:

2012年一隻你不能錯過既 Figure,Enterbay 1/4 T800 Battle Damaged Edition,真係越睇越正。:71::71::71:
2012年一隻你不能錯過既 Figure,Enterbay 1/4 T800 Battle Damaged Edition,真係越睇越正。
...
@rtoo 發表於 26-12-2012 10:37 PM

講得好!不能同意更多。:$

作為玩家,不是高興EB出得比HT好,而是2012年末日有一隻如此高質的T800。
講得好!不能同意更多。

作為玩家,不是高興EB出得比HT好,而是2012年末日有一隻如此高質的T800 ...
你好 發表於 26-12-2012 11:23 PM

我而家返到屋企都要係咁望住佢,臨瞓前都要望一望佢,有返哂細路仔果陣時玩玩具嘅感覺,連我老虎都話我黐線。
今次EB 真係做返次好戲!
我知唔應該用1:4同1:6 比,
但原本我同我朋有一齊見到HT 隻1:6 T800 BD 都諗住買架喇∼
不過當我地見到EB 呢隻1:4 就即刻變心,
我地一至地決定支持EB,等EB 下一水,今次EB真係太出色喇∼
暫時我唯一覺得唔順眼既地方就係隻爛手,太整齊喇:34:
講堅∼上半身已經無敵左,我總係覺得下身比例同條褲做得好怪
排遲十五分鐘無得玩:79:想擁有第一隻1:4都唔得:79:唯有睇住師兄d靚圖頂住癮先:42:
排遲十五分鐘無得玩想擁有第一隻1:4都唔得唯有睇住師兄d靚圖頂住癮先
上帝 發表於 28-12-2012 01:22 AM

CHING 遲左????????:52:
回復 29# E神

係呀!見到佢微博話買完,十五分鐘後到,佢話之前派晒籌,我都無計:time:總之叫呢到d師兄幫我啦:$但係我估唔到半個鐘買晒:Q放工先去!無計!