Toysdaily 玩具日報

查看: 11005|回復: 35

[ENTERBAY] 有無人對 Enterbay 1:4 - T800 不對版、唔滿意

小弟就好滿意、收貨  ( 只求討論、意見,不喜勿插 )謝謝
好滿意 x 2......:71:
好唔滿意AR 24號買唔到!!!!!:53:
絕對滿意!:71::71:
滿意到爆!:71::71:
頭像被屏蔽
基本上滿意。下盤較之前適中,冇咁肥大。眼部燈是後腦按外露骨开,很体貼,每次着二十秒,夠晒。 ...
Strawberry 發表於 25-12-2012 08:54 PM

HT做得好只限於官圖,大貨打九拆有多(多過offer比VIP拆頭)。
基本上滿意。下盤較之前適中,冇咁肥大。眼部燈是後腦按外露骨开,很体貼,每次着二十秒,夠晒。 ...
Strawberry 發表於 25-12-2012 08:54 PM

基本上滿意。。。但又唔合格。。。即係點呢?:45:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
最唔滿意(博頭)好鬆, 舉唔起右手, 應送多一件完整皮褸, 否則左手送手脾都冇用.
antony_wong2001 發表於 25-12-2012 09:15 PM

( 應送多一件完整皮褸, 否則左手送手脾都冇用.)
這點都有理

95 marks overall .... no mood to take pic.. sorry.

But I would say exactly the same as the official EB pic !   This is my first 1/4 !!! :71:

Good price too comparing to Rambo and Bruce Lee.

The railing gun was given to my 3A robots  ... :66:
95分。

唯一覺得膊頭橫小小更好。
滿意到爆!x2........................
感覺上好似有少少頭大左~個膊頭唔夠横~但整體都唔錯:71: