Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 19玩具帖 "好耐無影過d marvel figure"(懶帖)

忙完一大個月 終於可以鬆一口氣:43:
遲遲都未影過相 不過今次都影得吾系好多圖:66::66:
如果你吾鐘意我下面d圖或公仔  吾該吾好留言:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
皆因我影左好耐  好用神:sleep:
不喜勿入:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

吾講去圖
第一隻系bullseye 絕對因為貪平而買
平到笑 價不過8草  不過好似買晒  
買左先知幾好 超好扭  又手指可動  其實算可動高  

奸到你呢

"掉"你   正中紅心!!!

與夜魔俠對決

一手被DD扭轉形勢

較剪腳  服未!!!???!!!!!

轉人玩 轉sentry
吾知點解想追番黎玩 好似幾個隱
成個神甘樣  胡so佬打救世人
末咩日 見到佢末日都變新世紀

"SUPPPPPPPER-MANNNNNNN"

好有霸氣既一角   

你企系度 你有"罪"

挑我機???
[img] ?t=1356253552[/img]
食蕉啦  爆你地

傻仔我帶走啦
跟住呢隻 無心機玩  可動..........:30:  

與創作人握手
好似charice兄有出過post 大家想睇佢好吾好玩 搵返佢post
我就對佢麻麻  不過又系平先入  講完
最尾送張小爆deadpool圖俾大家  happi x-mas

Next share

再見各位
19兄好耐無見:71:
文中竟然有我個名:34:
不過隻iron spiderman真係....:45:
純粹真係鍾意呢個造型先會入...
19兄好耐無見
文中竟然有我個名
不過隻iron spiderman真係....
純粹真係鍾意呢個造型先會入 ...
charice1219 發表於 23-12-2012 08:11 PM

手腕無轉動關節  真系會定成隻figure差d
我個人覺得果個位好重要 我仲有好多ML未影
吾知幾時得閒搞掂埋
有成個假期,等你好帖~~~~~~~~~~~~~~~~ :71:
我都有隻Bullseye, 勁好扭:43:
有成個假期,等你好帖~~~~~~~~~~~~~~~~
darknight 發表於 25-12-2012 01:27 PM

我開頭都吾想再出post  不過因為你呢句我家下諗諗先

我都有隻Bullseye, 勁好扭
叉燒飯 發表於 26-12-2012 12:53 AM

好扭先好 擺咩pose 都自然~~~:52:
好鐘意 所以無放入櫃  日日扭