Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 5月 SIC OOO 恐龍 Combo(官圖P11)

不過諗諗下..虫系雖然魂限...
但係反應唔大
同埋好似前幾隻魂限都好似唔係好炒得
HoZ 發表於 31-1-2013 10:02 PM

有時真係估計唔到,香港魂限第一隻SIC G電王多到無人要,但是gills果架車我都見炒起3-4魚,可能d人會覺得多貨無訂啦.
香港訂唔到估唔到日網比我訂到:43:
之後比人秒殺左…
香港訂唔到估唔到日網比我訂到
之後比人秒殺左…
captaintam 發表於 1-2-2013 03:54 PM

我都在amiami訂了3 BOX, 唔夠2分鐘就SOLD OUT !!
回復 168# xoxokin

我本來都諗住入3隻,但睇睇5月個shipping list…
我馬上改返2隻:70:
回復  xoxokin

我本來都諗住入3隻,但睇睇5月個shipping list…
我馬上改返2隻
captaintam 發表於 1-2-2013 04:22 PM

O甘如果未計運輸費,我暫時睇AMIAMI個價真是幾OK!!
回復 170# xoxokin

個價係ok丫....係我自己之前訂左好多items...
全部都係5月出者:70:

龍系不是限定,唔洗訂啦:45:
我都在amiami訂了3 BOX, 唔夠2分鐘就SOLD OUT !!
xoxokin 發表於 1-2-2013 04:18 PM

如果係第二個買三盒,我實覺得係留返黎炒。

師兄就應該係一隻恐龍一隻斬件一隻儲...
如果係第二個買三盒,我實覺得係留返黎炒。

師兄就應該係一隻恐龍一隻斬件一隻儲...
呂品器 發表於 1-2-2013 11:33 PM

呂兄我都後悔鳥系入得2box,不過我係一隻正常形態,一隻暴走形態,無得斬件!!
現在恐龍可以一隻正常形態,一隻暴走形態,一隻斬件 >t<!!!
唉呀...  差隻鳥系咁唔得架喎 :p
回復 172# roy188
之前兩隻都唔係限定,但好快冇貨,所以個個都飛去訂,尼隻直頭之前得張雜誌圖D店就私自開訂...
我自己會於出個一星期出mk買
訂不到只好看到時有無現貨!最多到時要貴些入手!
我見信鵝二樓賣雜誌對面新開個間有閞訂吾)),我剛訂了,落@))訂,希望幫到你地la.
回復 178# 555saga

多謝ching指點:77:即刻沖出去訂先。。。。:79::43:
會唔會貴左小小呢?:44: