Toysdaily 玩具日報

[趣味] ALE 12月20日末日前外拍交遊

出面熱過W!曬過L!我出哂汁!:(
寂寞小春子:52:

隊佢~~~~~隊佢~~~~~~~隊佢:43:

不如用老蓮賓藸棍:65:

白痴..........用依d啦!!!!

末日7L痕行!!:43:

大家懷住複9雜既心情一齊驅車北遊。。。:63:
憂心既。。。緊係唔L係末日啦!!!

:blame: 係憂心陣間d羊架唔L夠分咋!!!
豬W唔好同我爭呀!!!

:blame: 係你自己話唔駛一人兩件架!!!!

:) 祝酒我就唔係好記得有做過。。。
因為都無酒。。。
不過山溪互HIT我個人認為RAYMOND同賓賓,
响唔見左果兩分鐘係有做過既可能。。。
我地唔排除追究污染山水既罪名。。。

:78: 哩一日可能大家都受到一個肛裂既朋友既影響,
影相時間都無乜太多互動。。。
當然係除左互HIT啦!

:52: 乜唔想聽我風花雪月喇咩??!
我講得唔好聽咩??

:! 哦哦。。。原來距離世界末日得番兩個鐘。。。
咁都唔左大家勒!!
我。地。來。生。再。見!!

:ar: 去相!!!

EE PHONE HOME!!

一射!!

二射!!

三射!!

落雨好收衫喇!!!

都唔知fo L左去邊!!得個logo最L清!!

番來咯。。。
[末日帖] 馬輝末日隨影
http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=198463&extra=

:o 今日係世界末日。。。
尋日馬輝一個傻佬唔知去邊度,
走左去山溪睇show。。。

show就無得睇,
淨係同丁蟹末日留影。。。

ching你宜家有無諗住打個電話同你愛既人講聲  “悲B,I LOVE YOU“ :$

去相!!!

撚石牆!!!

2字有無緣機呢??!

哩張我影完都笑到卡卡聲!!!
好磨diu呢。。。。

EE??!夠鐘約左明美High-tea。。。
跟住同末沙睇 “愛情你諗你”再直落唱K!!!

唔知到時死得未呢??!
都係果句啦!!!

:43: :43: :43:
如果明天可以重生真係想跟你地去一次 ar :help:
人妖呀!人妖呀!
寂寞小春子

隊佢~~~~~隊佢~~~~~~~隊佢

不如用老蓮賓藸棍

白痴..........用 ...

Warmblood 發表於 21-12-2012 02:31 PM

下邊果行左數起第四包...大大塊的雞happy...試過一次包你番5到轉頭...:66:
下邊果行左數起第四包...大大塊的雞happy...試過一次包你番5到轉頭...
ekim11 發表於 21-12-2012 04:43 PM

我覺得下面果行,右邊第二包正d!我見亞ben要用兩支.........叉至搞得掂!:67:

今朝草草出post,未能有空滕文,依家補返!:67:

話說昨日一清早,我就相約齋gor同占占一齊去街市買野食!

入到街市,去返相熟既凍肉舖,竟然得大拿拿一個亞姐!:Q心諗死火嘞,我地要執咁多野,個亞姐實有排搞!行到埋去,亞姐一聽見我地要燒烤就即D:「你呢d早打電話黎吖嗎,得我一個人好難搞喎!」
我解釋:「亞姐,尋日仲落緊雨,如果我訂左唔要得唔得吖?」

之後我地兩個就夾手夾腳搞掂個亞姐!我地其中一個首先按住個亞姐.......既指引,幫佢同其他客收錢,而另一個就叫佢夾野比我地同packing!

其中有一單,亞齋收左個客錢後,竟然摷左亞姐個「錢箱」!:50:

我唔覺意見到,亞姐個錢箱係紅卜卜既!:Q果然利害!:67:

響亞姐度玩左半粒鐘之後,我地三兜友就飛去蝗蟲車站!

去到,已經見到賓賓賓架7人車!吹左兩咀之後,有「人」話急豬,咁就邊等邊吹!原來賓賓架車有歡樂牌!早知唔買野食北上末日外拍啦!唉.....又要等下次!

卒之等完三個大帝豬豬完,其中一個豬完竟然拎住袋方包,相信係車站廁所做緊promote!

大約10:15出發,我、E、占一架車,其他上左歡樂號!我地沿公主道、獅子山隧道、屯門公路、吸水門大橋、再經西隧、堅尼地城........去到目的地!

待續!:64:
對不起,您兩次發表間隔少於 20 秒,請不要灌水!
今朝草草出post,未能有空滕文,依家補返!

話說昨日一清早,我就相約齋gor同占占一齊去街市買野食! ...
常威 發表於 21-12-2012 05:40 PM

The store is really no financial control.:38: I will highlight this in the audit report.:67:
我覺得下面果行,右邊第二包正d!我見亞ben要用兩支.........叉至搞得掂!
常威 發表於 21-12-2012 05:23 PM

...:@咪即係同一包雞happy...:x

輪到小賓賓出相嘞

事先聲明,全部手機相,係唔靚架嘞,唔鍾意就未睇嘞

出相前,要特別多謝其他六條 L 陪伴玩左個開心既末日前夕

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
下面出相

兩條型L

好彩無落雨咋

唔好行埋黎呀,再行埋黎,我拮 9 佢蘿柚架

好老土都要 QUOTE 句:「請骷髏頭佬賜我力量」

你條契弟都有今日嘞

型人都有 7 既一面

車頭相兩幅

黑白有 MOOD D

我地去打野戰嘞

玩完
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
宜家已經係 22/12/2012 12:48 A.M.

末日真係無黎到

雖然有 D 失望

但睇番琴日一班 7 L 懵懵藉故出外影既相,又再勾起無限快樂回憶

希望以後每年都可以再和 ALE 們出外遊山玩水

係咁多嘞,下一位有請............