Toysdaily 玩具日報

查看: 6932|回復: 23

[個人收藏] 2012年 年結 mkyfk (add more photos)

今年因為有左個B,所以output大減, 而且搬左屋,六月前砌左什麼都完完全全無曬印象,:62:好似被人洗左腦:30:

平常日子真是影吾到,直至上星期五病左放假,無人在家才可草草拿出來影:76:

RG 真是好鬼正, 當然多武器的水楂,也係我不二之選:71:

AGE只買左肥龍和這部萬劍歸終啦! :67:其它?吾適合我地這些老野:72:

第一部夀屋OG,感覺好好,好適合素組,但要無視夾口:34:

這部睇個盒好形,但到左我手就..........:cool:

Exploring Lab 出的野好特別,好仔細, 計半眼及千植練後, 會成為我重點留意的新line:p

當然,重有好多買左,又未砌的,如RG Z, Exploring Lab しんかい6500..........:unhappy:
隻船已經開工, 真心正~  :71::71:
回復 2# goahead

係開到工:67:,但老婆就complain:59::70:
老婆complain:66:

why no LEGO?:57:
回復 4# ygat2005

cos' lego is not model kids.......hahaha...:p
nice.  support.  my output was even less after the baby.
GOOD JODNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
回復 6# gundammsz010
:42::42:
回復 1# mkyfk

死~
你隻船搶哂我既焦點
此船有劇毒~!!

超期待大大2013的分享

BY 白狼
回復 9# 白狼
for you........:he::p

my MG REX haven't arrive:63:
可否下水?
回復 12# 冬暖夏涼小恐龍

加少少防水應該OK,因為你見紅,白色的船身為上下兩件結合,所以要做防水都會比較簡單
回復  白狼
for you........
mkyfk 發表於 20-12-2012 07:47 PM

放到浴缸會沉嗎?:58:
回復 14# AIRU

haha......未試過:35: