Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [特撮] 海洋堂山口式- 喼中之神- IRONMAN MARK 5

謝謝分享!

不過腳軟問題就令人卻步!
對白好鬼正:71::66:
:71: 非常有心機! 影得唔錯呀~

首先要多謝咁多位ching既支持, 小弟都係初出矛爐, 如果報告有咩做得唔好,
大家請盡量出聲, 小弟會盡力改善:64:

另外奇怪地今次山口mark 5 冇咩ching 講同出相出報告
響e個情況下, 唔知小弟e篇報告可唔可以入到精華呢 xdd

回復 8# 小恩
其實小弟都覺得膝頭ball joint 都幾阻眼xdd, 不過就換黎比HT更高既可動性,
算各有長短啦~ 如果膝頭ball joint 用番紅色會更好xdd

回復 17# iptinyau2341
終於有ching 提到d 對白, 好感動, 證明ching唔係飛黎睇:$
其實我都想問下 d對白其實o唔ok, 雖然唔係話精心去諗過度過,
不過自己打果時都會笑出聲:shy:
好正∼
btw,高登巴打hihi
有心、詳細、熱血的報告;超讚,支持樓主。
而家d山口,實在有點兒貴;等下佢跳樓,至諗下
膝頭ball joint 我上左銀色
直頭系精華帖黎啦!!
圖片好毒好毒~山口出呢隻真係出到爆曬冷,D金屬色過曬關。:71:

回復 20# adison_mok
巴打出沒注意:DD 多謝巴打支持

回復 21# roystoy
多謝支持呀ching ;)
由第一隻mark 6開始買, 果時都係2魚中, e加陰d陰d加到2魚尾;(

回復 22# eric
正wo ching, 其實好心粒ball joint 佢一係上銀, 一係上紅
佢竟然整隻珍珠白, 真係比佢吹脤;(

回復 23# ngkp19
哈哈, 多謝ching 支持, 我都希望會被列入精華~

回復 24# ★Wind.JH
e隻係少有地一出官圖就比人睇好既山口式xdd
銀色真係比想像中出得好好多;)

睇下今日既瀏覽人數過唔過到4千先 xdd
頭像被屏蔽
樓主d相影得...:71:
但講真山口式件野做得太麻麻
我比你d意念笑死啦~haha~好好的report~!!

回復 26# communistic
多謝ching 既支持,
哈哈, ching 玩開12吋, 睇番山口ironman 當然若有所失啦xdd

回復 27# AR樂
第2位賞識我既對白既ching, 真係好感動:$

本日之目標, 瀏覽人數過4000已順利完成, 多謝各位支持~!!
好圖好對白, support下先
不過小弟prefer舊包裝 :34:
首先要多謝版主將此post 列入精華, 小弟會繼續努力!:64:

回復 29# Assassin
多謝ching 支持;)
舊包裝先有特撮山口式既特色嘛,
我自己都好鍾意舊packing, 多一層保護又有埋背景介紹~
不過問過幾個朋友都話舊packing 煩, 成日要揭黎揭去wo  orz.......