Toysdaily 玩具日報

查看: 6122|回復: 29

[新品消息] Marvel Universe 2013 Series 3 ????

轉自 marvelousnews.com, 唔知係咪打錯, 定係我唔明佢寫咩??
標題是 Marvel Universe 2013 Series 3, 2012 Series 3 都未出, 點解會寫 2013 Series 3?? 咁的 2013 Series1 & Series2 又會出什麼角色???
ANYWAY!! 我最重要是有得玩和MU不會品質下降, 單睇圖片似乎全部麵唔差, 入得過!!

- Puck

- Nova

- Nighthawk

- Angel (blue)

- Hercules

除左Angel
其他都無乜印象
未見過
不過好似幾型!
百分之百要set入 :78:

Punk 好似流流地,其他都係新body, 正。
今年香港派貨亂咗,2013有x博士果wave係7月派咗;但其實外國原定2013先出!!

仲有wave就唔知
咁快又出,之前She Hulk個套都未見過,唔知會否再番貨呢?:26:
回復 5# ChrisLamXYZ

醒目仔chris :71:
其實呢set就係2012 series 3 :77:
回復 7# Assassin

我都係聽你同felix講姐:shy: 果陣我唔係香港

即係香港哩邊就當2012,外國繼續原定2013出; 咁香港到時唔知有咩派?!:DD
今年香港派貨亂咗,2013有x博士果wave係7月派咗;但其實外國原定2013先出!!

仲有wave就唔知 ...
ChrisLamXYZ 發表於 16-12-2012 12:38 PM

橫掂亂左,唔爭左繼續亂落去啦:66::66:
回復  Assassin

我都係聽你同felix講姐 果陣我唔係香港

即係香港哩邊就當2012,外國繼續原 ...
ChrisLamXYZ 發表於 16-12-2012 06:27 PM

X博士set 外國已經出咗。點會2013先出?
除左angel...其他都......

回復 10# avengers2012

可能好似hotwheel車仔,2013的款都係2012到出咗; X博士果wave外國都係上月尾出,離2013都唔太遠

好似近日6" wave 4都係預2013年2月出,而家都似要見街;或者孩佬將個期預遲好過預早
回復 10# avengers2012

professor x個wave的確係叫2013 series 01, 不過早左出
http://www.bigbadtoystore.com/bb ... 312&mode=retail
2013 series 01  又係咩呢???
百分之百要set入
Daredaddy 發表於 16-12-2012 09:52 AM

totally agree!!
不過唔知幾時派貨!!