Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【除衫.汗水.雙截棍】1:4 HD 猛龍過江 李小龍#2下篇出爐!(TOTAL 105 pics)

支持小龍洗版!!!!!!!!!!!!
buy buy buy:66:
要再支持下先!:35:
心大心細,入唔入手好呢?
心大心細,入唔入手好呢?
rilplsc06 發表於 18-12-2012 03:22 PM

你會考慮甚麼?
好似仲有唔小空間進步,  怕有ver. 2.0...3.0...,
Besides, 2888 seems too high. Head sculpt is good,
but it is just a bigger size figure, nothing special comparing with 12"
Price is more than double. 2000 may be fare.
回復 21# rilplsc06

上手就知並不是放大版咁簡單......
could you advise what are the major differents? thanks
回復 23# rilplsc06

頭雕細緻,重量感,同1:4比例上衣服厚薄比例正常,整體1:4是比1:6優勝,有一種不能言諭嘅完整感,並非「只是放大」
好似仲有唔小空間進步,  怕有ver. 2.0...3.0...,
Besides, 2888 seems too high. Head sculpt is good,
...
rilplsc06 發表於 18-12-2012 08:44 PM

睇下你追唔求像真度,若追求這方面,呢隻滿足到你。

其他方面可以叫分別不大。Body技術一樣,但係比例就正好多。
回復 21# rilplsc06

續後version冇得驚,好似iPhone,唔駛買4s或5,因為一定有6,7,
8。。。。
喜歡就好
頭像被屏蔽
大大影得非常好:71:

本人有入手, 同大大相片有差別, 玩一兩下手腳開始微微發軟, 看真點這價格入手,現在有點後悔

希望大大多介紹~:64:
李小龍下篇出爐!祝大家聖誕快樂∼(TOTAL 105 pics)

除衫!除衫!除衫!

玩到出晒汗水~!!!正呀~~~~:52:
好正~~~~~~~
濕身LOOK抹左頭髮上的水珠會更加自然~~~:71: