Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] 今日在地鐵排隊按機拿錢竟然出張100元係....

5個77777:34:
:71::71::71: lucky number

真的?!:@
但聽說特別NO.不是銀行自己會抽起賣,就是職員暗中抽起
漏網之魚?:58:
回復 3# bbdaishogun
5個7,不是6個7.我估吾值錢的.所以銀行冇扣起.
知你係7星俠所以俾你5個7
即係過澳門賭返舖!!!:34:
正喎,直版!自己收起佢啦
不過我都講單我既事比大家分享下
話說我都有張全四(444444)既一千蚊紙,我係旺角恆生ETC噤機得返黎!(銀行唔一定扣起架)
跟住諗住去先達睇下值幾錢啦,話晒直版
上到二樓,有間錢幣店,個呀姐同我講$990啦!我諗住發達啦,執咁多!
我諗大家已經知個呀姐講乜啦........X...佢係用$990收我張一千蚊!
癡X左線!跟住去第二間(買地鐵飛多),我同個老細講(我識佢),佢都話個間野癡左線
佢話如果我放比佢,佢當請飲茶,比$1050我!我都唔放,區區幾條野!我留黎做記念好過!
正喎,直版!自己收起佢啦
不過我都講單我既事比大家分享下
話說我都有張全四(444444)既一千蚊紙,我係旺 ...
stanley9 發表於 17-12-2012 11:42 AM

店舖自己要食,收會平D吧?自己在YAHOO放吧(雖然我唔知價)
444444,死死死死死死,可能因此少人要都不奇
而且新版銀紙人人都有,收藏價值不高,可能要幾十年後才值$