Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Major Alan Dutch v2.0 ● Jungle Predator v2.0

可惜阿諾唔夠大隻,包膠手臂更像真。 但對鞋換得好!
不過尾段background 好正,用電腦mon?:)
Max兄又一超正分享:71:
:71::71:好正!!!!!!!!!!!!!
好正!如果肌肉包膠仲正呀!max大神人也:71:
wo 用心制作…支持:71:
頭像被屏蔽
wa, very nice very nice
細個已經好鍾意睇PREDATOR,不過覺得開頭好悶,
第2集都好好睇....所以基本上而家HT有P仔出我一定會入....其他都要諗諗
自家改良版好正呀!

Max大現場景對打確有一手,睇到小弟熱血沸騰。

請教一下,圖一是ps還是 ...
catcat 發表於 15-12-2012 08:05 AM

係PS加工的....因為未決定係咪將佢永遠都變成Dutch....
又黎重現電影情節,美妙
但點解仲有大眼仔架,太精靈啦
Oldcat 發表於 15-12-2012 08:25 AM

其實就算磨左都會仲係大眼仔....
不過唔洗再有黑眼線同厚眼肚咁解....

set燈要打重陰影同就角度....大眼仔影出黎先會有改善....
正面或高清大頭相都係精靈BB一名....
Max 大。。我用唔到PM功能唯有係度講。。sorry ~
我舊a/c ricky_lam522 用左六年。。一向都支持TD。。又冇 ...
montin522 發表於 15-12-2012 10:18 AM

抱歉處理AC事宜唔係我管理的....

你可以去會員查詢區詢問,  又或者SEND email去查詢...
info@toysdaily.com

謝謝
我都係覺得原裝DUTCH 包膠BODY靚D...
heewing 發表於 15-12-2012 01:06 PM

包膠BODY外觀一定靚d....

不過配DX10頭雕有色差同唔夾頸JOINT...
所以用DX10 BODY組黎玩吓....
可惜阿諾唔夠大隻,包膠手臂更像真。 但對鞋換得好!
不過尾段background 好正,用電腦mon?
darknight 發表於 15-12-2012 01:22 PM

背景係電視機黎~~~
支持:71:版主,正圖................
其實就算磨左都會仲係大眼仔....
不過唔洗再有黑眼線同厚眼肚咁解....

set燈要打重陰影同就角度... ...
MAX 發表於 16-12-2012 02:35 AM

我入咗咁耐,都唔知點處理,呢個可能對大部分人嚟講係一個小缺點,
但係對鐘意影figure 嘅我嚟講係一個幾大嘅遺憾,目前仍未有意慾去影:60:
max大影ge杷幾時都係咁精彩:71: