Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 6月 魂 Shop 限定 SR超合金 風龍、雷龍/Big Order Room及勝利之鍵(新官圖P8)

有冇攪錯....官圖係金屬色.....同實物好大分別....咁樣同擊龍神唔夾喎:blame:
其實都係一模多用姐...擊龍神俾佢食一水都算啦...
而家風 雷龍都要魂限...笨大...
做下善事 積下陰德好冇:sad:
淨係想要條1/1 匙
回復 58# 一舊仔

師兄留意有開訂的話.請提小弟一聲:64:
我估計(未必準確)4月會出冰龍炎龍,5月可能會出Goldy Marg+mic sounder及女僕,另外想問知唔知邊度仲可睇到「勇者王GaoGaiGar Final Grand Glorious Gathering」?
回復 57# 阿特

出完禁多條龍 先到米高13世...之後應該先到 光暗龍 + 天龍神
回復 52# 阿特

吾知wo 我都味試過魂shop訂野..無信用卡:38:
回復 51# 阿特

感覺上吾會..如果~去左超合金魂..已經吾係sr line了
回復 50# AJ

冰炎應該會通常發售..:71:
回復 68# jokeryan

如果計番比例 ggg先等於皇者j個頭…佢出sr既話 比例會好奇怪 原本仲諗住放哂佢地上皇者j:34:
呢一年睇黎都唔洗買其他野:79:  希望佢sr會出埋皇者j個頭(唔記得佢叫咩名) :43:
好彩擊龍神炒高左入5到:66:,5係既話儲GGG呢條Line真係賣命都5掂:70:
回復 66# stonekeung01

姐係 GGG FINAL 個套 劇場版?
回復  一舊仔

師兄留意有開訂的話.請提小弟一聲
jokeryan 發表於 15-12-2012 11:08 AM

國寶開訂了。
回復 73# 一舊仔

請問訂金多少:58: 明天去訂
回復 74# jokeryan

8魚找1草 我係魂shop 訂8魚加1草 諗緊訂唔訂多隻 怕魂shop唔派貨比我