Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 2012我最喜愛Hot Toys 人偶投票(下半年)

dx12, CA, Hawkeye
Iron Monger, DX12~
頭像被屏蔽
下半年最正係
DX12
Monger
DX12 batman :43:
DX12 Batman, CA
Dx12 is the best!!!!
the dark knight rises dx12 batman:35:
Iron monger 係我必然之選:36:
Dx12 sure win! 另外我覺得 Hawkeye 係黑馬,因為其頭彫像真度極高加埋活動性大,擺 pose 影相一流!:DD

武士P絕對係我嘅12" OF THE YEAR,
個人覺得係HT有史以來嘅代表作,
頂尖造型師+頂尖量產技術嘅結合,
愛不惜手:52:

第二係MONGER,無他,
因為佢好夠霸,霸到我櫃都入唔到:34:

第三係DX10 & DX12 平手,
原因好簡單,兩隻都唔係最完美,不過係我市面上搵到最好嘅一隻

3A其實都有入D,不過始終對角色冇愛...所以"個人三甲"唔入圍...
DX12 - 乘住蝙蝠俠個朶, 雖然師兄們投訴有好多 defects,但係自己攞貨一take過冇瑕疵,心目中下半年第一位.

VGM15 - Metal Gear Solid 蛇叔個朶一樣響, 之前擁有 Medicom 既蛇不過好卡通, 細廠出既自己覺得臉型大長唔似. 哩隻真係心目中既蛇, 隻野又跟得多件, 第二位走唔甩.

MMS180 - 選佢因為Marvel Heros 裡面最鍾意係佢, 哩隻俾起穿著戰衣既出得似. 頭雕似, 補完左兩只唔似既CA頭雕.
仲使咩諗~~~緊係DX12!!:36:
Samurai Predator + DX-12 + Hawkeye
投票前,我未拎 DX12,
只揀一隻,我揀o左芒果。

終於到手,今日我會揀DX12。
我有點搞不清楚
這個投票是在投"個人最喜愛的HT人偶", 還是"HT作最好的人偶"
兩者不一樣:30::30: