Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: fannyabc128

[新品消息] 再買EB Figure的勇氣....開始消沉!!唉(有MIB師兄請進)

回復 1# fannyabc128
又咁講,色移、出油、發霉,又唔可以淨係話EB先會,
舊T800幅眼鏡一樣會色移,
船長件外套都好易發霉,另外DX02都會出油。
不過MIB呢款一年未夠,就出齊三樣野,
就真係過份左D.....!!!!!!
師兄果隻又誇左D,我兩隻仲OK

其實發霉好難預測,我兩隻HT Biohazard Leon 一齊放入櫃排排企,隻RPD發霉但隻皮褸版無事,兩隻條褲都係相似嘅料,唔知點解一隻發一隻唔發

EB上色好曳,好似無噴coating 咁,隻Kobe 揩下都會甩色,條頸玩時要小心
My MIB seems fine in the display, let me have a close up review tonight "sin":36:
師兄果隻又誇左D,我兩隻仲OK

其實發霉好難預測,我兩隻HT Biohazard Leon 一齊放入櫃排排企,隻RPD發霉 ...
Dr.AL 發表於 12-12-2012 10:02 AM

買eb 黑人1要小心1....
但下隻係MJ..................:79: