Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 貓貓年結 2012 ~歡迎抽水~

全部都好想要
布魯士 發表於 10-12-2012 12:27 PM

嘩! 老師出迎呀:63:
戲裏面係咁架, 屈個唔識字嘅寫倩詩呀
Oldcat 發表於 10-12-2012 12:53 PM

你睇得太多周星星d 劇鳥:74:................
小弟對貓大嘅景仰有如滔滔江水,連綿不絕!又有如黃河泛濫,一發不可收拾!!:77::77::77::77::77:
戲裏面係咁架, 屈個唔識字嘅寫倩詩呀
Oldcat 發表於 10-12-2012 12:53 PM

重有屈個奄人通奸呀!:63:

話時話,玩左咁耐,主角重唔出嚟解畫嘅?唔通怕左我地?
小弟對貓大嘅景仰有如滔滔江水,連綿不絕!又有如黃河泛濫,一發不可收拾!!
Godzima 發表於 10-12-2012 12:58 PM

欽敬欽敬欽敬欽敬欽敬欽敬欽敬欽敬~

:64:
你睇得太多周星星d 劇鳥................
滴滴仔 發表於 10-12-2012 12:56 PM

同埋上得td太少鳥。
貓大既"毒帖"..殺死唔小人(包括小弟)... :63:
2013年加油~~~~:77:
好爆,
真係唔番工都玩唔切呀!
:no:
重有屈個奄人通奸呀!

話時話,玩左咁耐,主角重唔出嚟解畫嘅?唔通怕左我地 ...
catcat 發表於 10-12-2012 01:15 PM

用得呢個名, 一定有D玄機, 仲出埋頭雕添

:58:
你睇得太多周星星d 劇鳥................
滴滴仔 發表於 10-12-2012 12:56 PM

呢套戲太深入民心啦, 加上常公子嘅演出係由外奸到內,
而再由 內奸到外, 係幾咁後現代:63:
基本都看過 只只精彩啊∼:$
呢隻堅正,師兄請問價錢、邊到買?
PM please ~~~~~:D

同埋上得td太少鳥。
catcat 發表於 10-12-2012 01:16 PM

:he::he::he: 順手賣下火L區廣告 !! :$

點解重未有精之精 po 中之 po 出架
Wow~.... Thanks for sharing!. Your post are act as guide to me all the times. Not only emphasize the good one however it also reveal the bad one ~ Especially the BBI - Navy Seal....... Really apreciate your knowledge and guide all the times:71: